Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η 47χρονη, ο 37χρονος σύζυγος και το εμπόριο ναρκωτικών

Πάτρα: Η 47χρονη, ο 37χρονος σύζυγος και...

Είχαν κάνει το σπίτι τους...επαγγελματική έδρα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια  γυναίκα, ηλικίας 47 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 37χρονο σύζυγο της συλληφθείσας ο οποίος αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες,  σύμφωνα με τις οποίες τα δυο  άτομα κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενήργησαν έρευνα στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Εννέα συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 2.259,3 γραμμαρίων.

Δεκατρία φαρμακευτικά δισκία LONARIT.

Πέντε φαρμακευτικά δισκία LEXOTANIL.

Οκτώ φαρμακευτικά δισκία STILNOX.

Κατά την  έρευνα, στην οικία βρισκόταν η 47χρονη, η οποία και συνελήφθη. Σε σωματική έρευνα που της ενεργήθηκε οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων,  μια σκόνη αγνώστων συστατικών βάρους 6,5 γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις