Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΗ Πάτρας: Καθημερινό φαινόμενο οι ουρές ταλαιπωρίας - Οπλιστείτε με υπομονή...

ΔΕΗ Πάτρας: Καθημερινό φαινόμενο οι ουρέ...

Αιτίες η έλλειψη προσωπικού σε συνδυασμό με το κλείσιμο υποκαταστημάτων

 

Οπλισμένοι με αρκετή υπομονή θα πρέπει να είναι οι πολίτες που αποφασίζουν να επισκεφθούν τα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, επί της Ακτής Δυμαίων. Και αυτό διότι οι μεγάλες ουρές αναμονής, είτε στα ταμεία, είτε στο τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών, είναι καθημερινό φαινόμενο.

Βασική αιτία του προβλήματος, που ταλαιπωρεί καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες, αποτελεί η πολιτική περικοπών που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις του δημόσιου οργανισμού.

Συνέπεια αυτής της πολιτικής είναι, αφενός να κλείσει το υποκατάστημα του Βορείου Τομέα της πόλης, που εξυπηρετούσε τους καταναλωτές από τον Ψαθόπυργο μέχρι και αυτούς του Αρκτικού Διαμερίσματος της Πάτρας.

Αφετέρου, να μειώνεται το προσωπικό της εταιρείας, καθώς η επιχείρηση δεν προχωρά σε προσλήψεις όσων εργαζομένων αποχωρούν από αυτή.

Ωστόσο, η ΔΕΗ προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στους καταναλωτές για να μην προσέρχονται στα γραφεία της για την πληρωμή των λογαριασμών του ρεύματος, συνεργαζόμενη με πρακτορεία του ΟΠΑΠ και με τράπεζες.

Αλλά αυτές οι λύσεις προϋποθέτουν πληρωμή του λογαριασμού εντός της προθεσμίας που προβλέπεται.

Σε διαφορετική περίπτωση είναι αναγκαία η εξόφληση να γίνεται στα γραφεία της ΔΕΗ.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι πολλοί πλέον καταναλωτές σπεύδουν στα γραφεία της ΔΕΗ, λόγω της κρίσης, είτε να κάνουν διακανονισμό της οφειλής τους, είτε να διακόψουν παροχές που έχουν σε οικήματα που δεν χρησιμοποιούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις