Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σεραφείμ απαντά στο Έλτον Τζον

Ο Σεραφείμ απαντά στο Έλτον Τζον

Είχε πει τον Χριστό gay

Σκληρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Βρετανό ποπ τραγουδιστή, Έλτον Τζον, κάνει μετά τις γνωστές θέσεις που εξέφρασε ο διάσημος συνθέτης στο αμερικανικό περιοδικό Parade, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο Άγιος Πειραιώς, με μια ανακοίνωση-ποταμό, περνάει κυριολεκτικά από γενεές δεκατέσσερις τον πάμπλουτο σταρ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «ο Χριστός ήταν ένας συμπονετικός, πανέξυπνος ομοφυλόφιλος, που κατανοούσε τα προβλήματα του κόσμου».

Ο κ. Σεραφείμ κάνει λόγο για «εφιαλτική, εμετική, χυδαία και βάναυσα αποκρουστική δήλωση του Βρετανού ομοφυλόφιλου ποπ συνθέτη Elton John, ο οποίος έχει τελέσει και σχετικό άθεσμο «γάμο» μετ’ άρρενος, στο περιοδικό Parade των ΗΠΑ», στιγματίζοντας τον γνωστό υμέναιο του ποπ μουσικοσυνθέτη με το έτερο ήμισύ του, ο οποίος ήταν άντρας.
Επίσης, χαρακτηρίζει «αισχρότητες και διαστροφές» τα όσα δημοσιοποιήθηκαν μέσω του αμερικανικού περιοδικού και επικαλούμενος τον Ιταλό εγκληματολόγο, Καίσαρα Λομπρόζο, ο Πειραιώς Σεραφείμ, καταλήγει: «Ο αρρενοθήλης κέκτηται τον δυναμισμό του άρρενος και την μοχθηρίαν του θήλεος, δεν έχει ουδεμίαν ηθική αναστολή και ουδέν μεταφυσικό ιδεώδες».

Ως γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βρετανός τραγουδιστής είχε σοκάρει την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας τον Χριστό ως gay.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις