Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπνιξε το γιο της επειδή είχε μικρό πέος!

Έπνιξε το γιο της επειδή είχε μικρό πέος!

Μια μητέρα από την Ινδονησία

Μια μητέρα από την Ινδονησία έπνιξε τον 9χρονο γιο της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους, ισχυριζόμενη ότι ο λόγος που διέπραξε το έγκλημα ήταν επειδή είχε «μικρό γεννητικό όργανό που θα επηρέαζε αρνητικά την προσωπική του ζωή στο μέλλον», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η 38χρονη γυναίκα από την πρωτεύουσα Τζακάρτα είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της είχε μικρό πέος πριν υποβληθεί σε περιτομή, αλλά ότι μετά την επέμβαση μίκρυνε κι άλλο.

«Είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί θα είχε άσχημο μέλλον εξαιτίας του μικρού του πέους», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι του έδεσε τα άκρα και κατόπιν τον έπνιξε μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό. «Στη συνέχεια τον έντυσε και τον ξάπλωσε στο κρεβάτι. Μετά πήγε στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη της» ανέφερε η ίδια πηγή στο Reuters.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η γυναίκα είχε πλήρη συναίσθηση της πράξης της, αλλά η αστυνομία διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης για την αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις