Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ζωή και κότα" ο Τόμσεν στην Αθήνα – Δείτε φωτό

"Ζωή και κότα" ο Τόμσεν στην Α...

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν έχει λόγους να βιάζεται…

Μπορεί η πλειοψηφία των Ελλήνων να τον έχει στη μπούκα, ωστόσο ο Πόλ Τόμσεν δεν παύει να είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλους τους άλλους, που απλώς τυγχάνει να εργάζεται για το ΔΝΤ!! Κοιμάται, τρώει, κάθεται, μιλάει, πίνει καφέ, διασκεδάζει, διαβάζει, γυμνάζεται όπως όλοι μας απλώς τον κο Πολ αντί να τον «φυλάει» ένας σκύλος, τον προστατεύουν πέντε «γομάρια» εκπαιδευμένα να «δαγκώσουν» κάθε έλληνα μισθωτό και συνταξιούχο διαδηλωτή που θα τολμήσει να του επιτεθεί !

Πως είναι άραγε ένα 24ώρο του Πόλ;;;;

Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, περίπου στις 8 το βράδυ ο κ. Τόμσεν σκεπτικός πάνω από το laptop του γράφει και σβήνει την αναφορά του προς τους επικεφαλής του ΔΝΤ, ενώ την ίδια ώρα απολαμβάνει την παραγγελία του: «Rib eye medium rare».

TOMSEN-2.jpg

Τρίτη 2 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο αργοπορημένος Δανός αξιωματούχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου συνεχίζει να απολαμβάνει το πρωινό του γεύμα. Δίπλα του κάθεται ένας άνδρας της προσωπικής του ασφαλείας.

TOMSEN-1.jpg

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 3.30 το μεσημέρι ο «Mr Blue Εyes» ο οποίος «μας τρέχει» από το διάδρομο του γυμναστηρίου σε υψηλές ταχύτητες, καλύπτοντας αποστάσεις άνω των 5 χιλιομέτρων. Τελειώνοντας μάλιστα θα σκουπίσει με καθαριστικό υγρό τον ιδρώτα του από το καντράν . Ακολουθούν διατάσεις και επιστροφή στη σουίτα του 11ου ορόφου.

TOMSEN-3.jpg
Όπως βλέπετε… παρά τα καβγαδάκια και της λογομαχίες που έχει ο Πόλ με το οικονομικό επιτελείο, τη ζωή του εδώ στην Ελλάδα την περνά.. «ζάχαρη», χωρίς να στερείται κανένα από τα χόμπι και τις συνήθειες του!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις