Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αχαιός Γιάννης Σπαλιάρας χαλαρός με το μαγιό και τους φίλους του στη Σκιάθο-Δείτε φωτό

Ο Αχαιός Γιάννης Σπαλιάρας χαλαρός με το...

Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές θα φύγει για την Αμερική κυνηγώντας το όνειρο του ηθοποιού στη διεθνή αγορά

Στην αγαπημένη του Σκιάθο όπου μάλιστα διατηρούσε και beach bar στην περίφημη παραλία Κουκουναριές, περνά μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ο ηθοποιός και μοντέλο με το εντυπωσιακό πραγματικά γραμμωμένο σώμα, Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γοητευτικός Γιάννης Σπαλιάρας που μάλιστα έλκει την καταγωγή του από την Αχαία και δη την περιοχή της Ωλενίας (κοντά στα Λουσικά), απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με πολλούς αγαπημένους του φίλους όπως το μοντέλο Κώστα Γκρέκα, τον Αιγιώτη μοντέλο, γυμναστή και ηθοποιό του σήριαλ "Βασιλιάδες", Νίκο Αναδιώτη (τους εντόπισε μάλιστα μαζί να φεύγουν από το νησί ο φακός του Γρηγόρη Μπάκα από το κανάλι του Star) αλλά και την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκτός από τα Σκιάθο, προτίμησε για τις φετινές του καλοκαιρινές διακοπές και το Ιόνιο πέλαγος (τη Λευκάδα) και την Κρήτη. Οι χαλαρές φωτό του Γιάννη Σπαλιάρα από τη Σκιάθο είναι από το σάιτ athensbars.

Στο μεταξύ το μοντέλο και ηθοποιός που έδειξε τις υποκριτικές του ικανότητες στο σήριαλ της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου βρώμικα» του Mega, σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Αμερική για να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον κινηματογράφο και αναμένεται να φύγει στα τέλη του καλοκαιριού. Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα όπως κι άλλοι συμπατριώτες του όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Μάνος Γαβράς, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Κατερίνα Μουτσάτσου για παράδειγμα ή παλιότερα ο Κώστας Σόμμερ, μιας και λόγω της οικονομικής κρίσης όσο πάνε και λιγοστεύουν οι επαγγελματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Έτσι ο Αχαιός στην καταγωγή ηθοποιός και μοντέλο με το εντυπωσιακό καλογυμνασμένο σώμα, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του πλέον στη διεθνή αγορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight