Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ,. Τριανταφυλλόπουλος: "Ψεύτικες εντυπώσεις με αφερέγγυα διαδικτυακά γκάλοπ"!

Δ,. Τριανταφυλλόπουλος: "Ψεύτικες ε...

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αχαίας της ΝΔ για το θέμα

Με αφορμή την διοχέτευση δημοσκοπικών ευρημάτων του διαδικτύου που αφορούν υποψηφίους βουλευτές νομών της Πελοποννήσου- μεταξύ αυτών και της Αχαΐας - χωρίς την παραμικρή φερεγγυότητα και επιστημονική αξία, ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Σε μία περίοδο που κρίνονται σκληρά, κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, κάποιοι παίζουν διαδικτυακά με νούμερα και εντυπώσεις. Με γκάλοπ κυριολεκτικά της πλάκας, επιχειρούν να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα. Είναι πράγματι για γέλια! Έτσι διαβάζουμε ευρήματα που απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα. Κάποιοι,πανικοβλημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, κοιτάνε από κάπου να πιαστούν και μάλιστα μέσω ιστοσελίδων που είναι παντελώς άγνωστες στους Αχαιούς. Αν βγουν έξω στην κοινωνία, μπορούν εύκολα να κάνουν γκάλοπ.

Κι ας βγουν έξω γιατί το έχει ανάγκη ο κόσμος αλλά και η παράταξη κι ας αφήσουν το παιχνιδάκι "από υπολογιστή σε υπολογιστή" για να υποστηρίξουν γκάλοπ που ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι είναι της πλάκας.

Οι κάλπες είναι μπροστά μας και η ετυμηγορία των ψηφοφόρων θα είναι οδυνηρή για πολλούς.Και τότε θα τους μείνουν "οι πρωτιές"  των αστείων αυτών διαδικτυακών δημοσκοπήσεων...αμανάτι!

Και κάτι ακόμα. Αν θέλουν ας δημοσιοποιήσουν τα πραγματικά γκάλοπ που όλοι γνωρίζουμε εδώ και μέρες και στα οποία πατώνουν ορισμένοι...πρωτεύσαντες.

Ήμαρτον πια"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις