Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω μείνει άνεργος από επιλογή»

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω μείνει άνεργος από επιλογή»

Θα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά "Είναι στιγμές" και για βιοποριστικούς λόγους

Ο ηθοποιός που τη δεκαετία του '90 σαγήνευε το γυναικείο κοινό, μιλά για την τηλεόραση και δηλώνει ειλικρινώς γιατί απείχε τόσο καιρό από την τηλεόραση, την ώρα που ετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή του. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Σταύρος Ζαλμάς θα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά "Είναι στιγμές" και για βιοποριστικούς λόγους.

Θυμώνει με τη Eurovision που τη θεωρεί πανηγυράκι, δηλώνει ότι είναι μοναχικός, αλλά όχι μόνος, υπερασπίζεται την Ελένη Μενεγάκη και υποστηρίζει «χίλιες φορές μια μέτρια μυθοπλασία από αηδίες που αποβλακώνουν τον κόσμο».

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση και κατά πόσο του έλειψε, λέει στο "Tv Έθνος": «Η αλήθεια είναι πως ναι μου έλειψε και ως βιοποριστικό και ως δημιουργικό κομμάτι».  Ενώ για την δημιουργικότητα της τηλεόρασης υποτηρίζει: «Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι η τηλεόραση είναι ο δαίμονας της ζωής μας. Ναι πολλές φορές δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες για μεγάλη δημιουργία στην τηλεόραση, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον σκοπό που έχει η τηλεόραση - που για μένα δεν είναι απλά ψυχαγωγικός, αλλά θα έπρεπε να περνά και ορισμένα νοήματα στη ζωή των ανθρώπων - νομίζω ότι επανειλημμένα έχει δείξει στιγμές δημιουργίας και θετικών περιόδων. Δεν μπορούμε να τα πετάξουμε όλα στον Καιάδα».

Στην ερώτηση για την αποχή του από την τηλεόραση και αν αυτή γίνεται από επιλογή απαντά: «Ας μην γινόμαστε ανόητοι. Κανείς δεν επιλέγει να κάτσει σπίτι του και να μη δουλεύει. Κανένας. Εγώ έχω κάνει πολύ λογική χρήση της τηλεόρασης. Και σε σχέση με τις επιτυχίες μου, έχω κάνει το 1/3 των σίριαλ που θα μπορούσα να έχω κάνει. Ένα σίριαλ 40 επεισοδίων είναι 20 ταινίες και είναι πολύ εύκολο να εξανλτηθείς. Κανείς όμως δεν επιλέγει να εξαφανιστεί και να κάτσει σπίτι του. Και είναι και ανοησία στις σημερινές εποχές να λες ότι θα κάτσεις σπίτι σου να ξεκουραστείς. Είμαστε σπίτια μας γιατί δεν γίνονται παραγωγές».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight