Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η γιαγιά που έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγειρεύοντας μαζί με τον Γιώργο Κολυρόπουλο στην 17η αγροτική έκθεση Χαλανδρίτσας- ΦΩΤΟ

Η γιαγιά που έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην πρώτη βραδιά της έκθεσης

Αφθονο γέλιο και σπαρταριστούς διαλόγους προσέφερε η γιαγιά της Χαλανδρίτσας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής επίδειξης για το Αχαϊκό τραπέζι στην 17η αγροτική έκθεση Χαλανδρίτσας.

Το σενάριο είχε πολλή και αυθόρμητη "μουρμούρα" από τη γιαγιά που σχολίαζε τα πάντα και τους πάντες κι ενώ η "νύφη" της μαγείρευε απέναντι από τον αχαιό βραβευμένο σεφ Γιώργο Κολυρόπουλο.

Η γιαγιά τα έβαλε με τη μαγειρική της νύφης, σχολίασε τις σύγχρονες γυναίκες που δεν "κάθονται καλά" όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά ακόμη σχολίασε και τα φλαμπέ του γνωστού σεφ, λεγοντας πως... αυτός δεν είναι να μαγειρεύει σπίτι με αυτές τις φωτιές που ανάβει!!!

Εξάλλου, η μεταφορά της Εκθεσης από τον χώρο που γινόταν, στο λιθόστρωτο του παραδοσιακού οικισμού της Χαλανδρίτσας δίνει ένα άλλο χρώμα στην όλη παρουσίαση των αγροτικών και άλλων προιόντων καθώς επίσης και των αγροτικών μηχανημάτων στην Χαλανδρίτσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight