Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αύριο απολογείται στον Ανακριτή ο 64χρονος για τον φόνο του 32χρονου έξω από το νοσοκομείο του Ρίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αύριο απολογείται στον Ανακριτή ο 64χρον...

Τον σταμάτησαν έξω από το Νοσοκομείο του Ρίου και τον προπηλάκισαν

Μια ανθρώπινη ζωή στοίχισε ο καβγάς έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Δύο τοξικομανείς, σύμφωνα με πληροφορίες, τσακώθηκαν με αποτέλεσμα έναν εν ψυχρώ φόνο, έξω από την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου. Νωρίτερα ο συλληφθείς πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα Πατρών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή αύριο στη 1.30 το μεσημέρι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του χθεσινού φονικού στο Ρίο-Βοήθεια ζητούν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα βουπρενορφίνης

 

Ο 64χρονος φερόμενος ως δράστης, που κατοικεί στην Πάτρα, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης μαχαίρωσε τον 32χρονο στον θώρακα με σουγιά και το χτύπημα στην καρδιά απέβη θανατηφόρο. Παρά το γεγονός ότι άμεσα βρέθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Ο 64χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε μετά το μαχαίρωμα να διαφύγει πεζός, ωστόσο πολίτες τον σταμάτησαν στο διάζωμα, μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ κάποιοι τον προπηλάκισαν.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη και ο 64χρονος καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Φρουρούμενος μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία και μετά αποχώρησε.

Στην Πάτρα μένει και το θύμα. Μάλιστα ο πατέρας του ήταν στον τόπο του φόνου και εκείνος που μάζεψε από το σημείο κάποια προσωπικά αντικείμενα του παιδιού του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 64χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, δράστης και θύμα, βρισκόμενοι στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, «Παναγία η Βοήθεια», διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 64χρονος να τραυματίσει τον 32χρονο με μαχαίρι στο θώρακα.

Ο παθών διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο προαναφερόμενο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου και κατέληξε.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή μετέβησαν άμεσα στο σημείο του περιστατικού όπου εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ενώ κατέσχεσαν και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις