Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο "Άγιος Ανδρέας" έκανε την αρχή για "Νοσοκομεία χωρίς τσιγάρο"- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ο  "Άγιος Ανδρέας" έκαν...

Σε εξέλιξη ενημερωτική εκδήλωση

Πραγματοποιείται σήμερα από το πρωί στο Νοσοκομείο  Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, εκδήλωση με θέμα «Νοσοκομείo χωρίς κάπνισμα», η οποία διοργανώθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με την 6η Υ.Π.Ε., το Νοσοκομείο «ο Αγ. Ανδρέας», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Υγεία» του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι o Παναγιώτης Μπεχράκης ενώ σκοπός της είναι να ευαισθητοποιήσει, να ενημερώσει το κοινό και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την καμπάνια «Νοσοκομείο χωρίς κάπνισμα» και την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

"Πρόκειται για ένα πρώτο βήμα για την καθολική εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τό κάπνισμα στους κλειστούς χώρους και ιδιαίτερα το κάπνισμα στους νοσοκομειακούς χώρους.  Με αυτή την αφορμή θέλουμε να ενημερώσουμε για τους κινδύνους από το ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα" δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζεμπεργκ στο thebest.gr.

 

 

 

H εκδήλωση βρίσκεται σε εξέλιξη και το πρόγραμμα της συνεχίζεται ως εξής:

13:30-13:45 «Έρευνα πεδίου για το αντικαπνιστικό πρόγραμμα: Αποτελέσματα ερωτηματολογίων προς το προσωπικό και τους επισκέπτες του Γ.Ν.Π.» Ομιλήτρια: Χριστοδουλοπούλου Αρχοντία, Εξωτερική Συνεργάτης ΚΕΕΛΠΝΟ, researcHSCope OE, Υπηρεσίες Κοινωνικών και Οικονομικών Ερευνών

13:45-14:00 «Παρεμβάσεις Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας στο Γ.Ν.Π. “Ο Άγιος Ανδρέας” για το Πρόγραμμα Νοσοκομείο Χωρίς Κάπνισμα» Ομιλήτρια: Συμεωνίδου Σοφία, Ιατρός Δημόσιας Υγείας, Διευθύντρια ΕΣΥ, Προϊσταμένη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας της ΠΔΕ

14:00-14:30 «Δράσεις ΠΜΣ για νοσοκομεία χωρίς καπνό» Ομιλητές: Βελισσάρη Ιωάννα, Απόστολος Βανταράκης, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Υγεία»

14:30-15:00 Ανοικτή Συζήτηση για τα Νοσοκομεία χωρίς

καπνό. 15.00: Κλείσιμο εκδήλωσης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις