Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκεντρώσαμε όλες τις ...τσίκνες της Πάτρας, από τις "κοσμικές" του κέντρου μέχρι τον Βελισσάρη

Συγκεντρώσαμε όλες τις ...τσίκνες της Πά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πού να φάτε και πού να διασκεδάσετε

Η τσικνοπέμπτη έφτασε και η μάχη της... ψησταριάς ξεκινά από νωρίς της Πέμπτης στο κέντρο της Πάτρας. Τα γνωστά στέκια έχουν σχεδιάσει για την ημέρα πάρτι με καλή διάθεση, ποτά και ψητά!

Το thebest.gr έχει συγκεντρώσει τα πιο γνωστά, τα παρουσιάζει και εύχεται καλή διασκέδαση και καλές τσίκνες...

Cuccuvaia

Τσίκνα μετά μουσικής από την ομάδα της Cuccuvaia που ετοιμάζει για όλους τους φίλους της, μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις! Από τις 15.00 και μετά, "The Tsikna Fest" με μοναδικές γεύσεις που επιβάλει η ημέρα! Στα decks για τη διασκέδαση, θα βρίσκετε ο Nikos Moschovakis!

Kellari

Το Κελλάρι της Μαιζώνος για μια ακόμη χρονιά γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη και μας υποδέχεται με πολύ φαγητό, ποτό και μουσικές από τον George Berman. Εξυπακούεται ότι η μπύρα και το κρασί είναι τοπικών παραγωγών και θα ρέουν άφθονα, ενώ ειδικά για την ημέρα το μενού είναι φουλ της ...τσίκνας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τηλ. 2610 240872

La Bodegueta

Με νέες σπέσιαλ μπύρες, μοναδικές για την Πάτρα, μας υποδέχεται η La Bodegueta! Την Τσικνοπέμπτη μας υποδέχεται με ένα σούπερ πάρτι με πολλές εκπλήξεις και άφθονη ...τσίκνα.

Disco Room

Ο καρναβαλικός "Βλάχικος Γάμος" είναι κάθε χρόνο ένα από τα πιο αναμενόμενα πάρτι! Έτσι και φέτος, θα λάβει χώρα στο Disco Room την Τσικνοπέμπτη, με πολλές καρναβαλο-εκπλήξεις!

Και guest-star την Έφη Θώδη!

Bodegas

Tην τσικνοπέμπτη στο bodegas ο executive chef s. kokkalis ετοιμάζει ένα ΕΧΤRA πεντανόστιμο και πρωτότυπο MENU από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ γεμάτο εκπληκτικές, παραδοσιακές αλλά και από όλο τον κόσμο!

Λιτό & Απέριττο

Στο "Λιτό & Απέριττο" από το πρωί θα ψήνονται σουβλάκια, πανσετούλες, κοντοσούβλι, μπιφτεκάκια κ' ότι άλλο προστάζει το έθιμο. Από τις 11 το πρωί!

Τηλ επικοινωνίας 6980674597 6984969654

Υποβρύχιο Βανίλια

Παραδοσιακά θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη στην Πλατεία Μαρκάτου το "Υποβρύχιο Βανίλια"! Από νωρίς το μεσημέρι, μας περιμένουν εκλεκτοί μεζέδες, με συνοδεία δροσερής μπύρας, πολύ κέφι και μουσική!

 

 

Pepper

Την Τσικνοπέμπτη το μεσημέρι στο Pepper  οι σχάρες θα πάρουν... φωτιά! Η Φωτεινή Τζάρα με την Ζωή Παναγιωτοπούλου και την Ιόνια ορχήστα, θα απογειώσουν το κέφι και ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη! Από τις 13.00 και μετά στον όμορφο πεζόδρομο της Πουκεβίλ.

Τηλ. ρεζερβέ 2610272987

Café Σταθμός

Στο café Σταθμός, για μια ακόμα χρονιά η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται με ξεχωριστό τρόπο. Στο ήδη εκλεκτό μενού με τα grill πιάτα, ειδικά για την ημέρα προτίθενται και έξτρα ψητές προτάσεις, συμπληρώνοντας τις κλασσικές αγαπημένες γεύσεις: σουβλάκι χοιρινό και σουβλάκι κοτόπουλο, λουκάνικο χωριάτικο και πανσέτα! Από τη μέρα δε θα λείπουν λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.

Arithmitiri

Δυναμικά στις επάλξεις της Τσικνοπέμπτης θα είναι και το Arithmitiri της πλατείας Όλγας. Από νωρίς το πρωί θα σερβίρει σε επιχειρήσεις και συναθροίσεις του κέντρου αχνιστά σουβλάκια και μεζέδες της ημέρας μετά από παραγγελίες στο delivery menu.

Στο πολύχρωμο κιόσκι του δίπλα στο άγαλμα προμηνύεται μεγάλη κατανάλωση ψητών εδεσμάτων και μετά ξεσηκωτικό, νεανικό πάρτι σε συνεργασία με τη διπλανό «αδελφάκι» στέκι Marmelada.

Tomos

Αυτή την Τσικνοπέμπτη το Tomos στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων μας υποδέχεται με εκλεκτά grill πιάτα. Ιδιαίτερες ποικιλίες κρεάτων όπως πικάνια, μπριζόλα tomahawk, rib eye black angus, μοσχαρίσιο διάφραγμα, oyster blade new zealand και σουβλάκι iberiko pork, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μενού.

Εσείς προσθέστε το κέφι.

Lennon

Την Τσικνοπέμπτη το Lennon μας προσκαλεί στην στοά της Βούρβαχη, από τις 12 και μετά, για να το γιορτάσουμε παραδοσιακά ! Το μενού θα είναι πλούσιο σε γουρουνοπούλες κοκορέτσι σουβλάκια 2 ειδών γαρδουμπάκια και πολύ ... όρεξη!

Μπύρες, ποτά και Μουσική απο τον εναν και μοναδικό Θοδωρο Πίγκα!

 

 

Bardot

Το Bardot στη Ρήγα Φεραίου, ετοιμάζει σπέσιαλ γεύσεις για την ημέρα, με ένα ξεχωριστό extra bbq menu, που αναμένεται να κάνει τη διαφορά! Στις μουσικές ο Mike Papachristopoulos. Από τις 13.00 και μετά στο Bardot!

 

Beau Rivage-Public House

Ένα διαφορετικό καρναβαλικό πάρτι μας περιμένει το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο Beau Rivage-Public House! Tropical party με το κέφι να απογειώνεται! Drinks, cosktails, buffet και πολλές εκπλήξεις!

 

Καφέ Γέφυρες

Από τις 12 το μεσημέρι και όλη μέρα όσι βρεθούν στο "Καφέ γέφυρες" στην Πατρέως θα ψήσουν, θα τσικνίσουν, θα χορέψουν, και θα γλεντήσουν...

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα πράγματα να ακούσετε και να κάνετε την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα!

Το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης 8/2/2018, στις 18:30, τα +πληρώματα και όποιος άλλος Καρναβαλιστής συμπολίτης επιθυμεί, συναντιούνται στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων & Ρήγα Φεραίου για να ξεκινήσουν μια καρναβαλική πομπή. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η καρναβαλική αμφίεση και τα αυτοσχέδια μουσικά όργανα. Κάπως έτσι, θα διασχίσουν τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου για να καταλήξουν στην πλατεία Δροσοπούλου (κάτω από τον Άγιο Διονύσιο), όπου θα τους περιμένει μια ιδιαίτερη, δωρεάν συναυλία.

Οι διοργανωτές κατάφεραν να πείσουν τον κορυφαίο Σέρβο τρομπετίστα Μάρκο Μάρκοβιτς να έρθει στην Πάτρα, μαζί με την ορχήστρα του, τους MM Brass Band, για μία μοναδική μουσική παράσταση. Πρόκειται για έναν χαρισματικό καλλιτέχνη με ταλέντο στη μετάδοση του πνεύματος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκάνιων Ρομά, ο οποίος αυτή την εποχή είναι ο καλύτερος στο είδος του σε όλη την Ευρώπη.

Τσίκνα και Balkan ρυθμοί από τον Μάρκο Μάρκοβιτς από τον +πληρωματικό Κρυμμένο Θησαυρό

 

Στις 13.00 στο Νότιο Πάρκο (απέναντι από τη Veso Mare) το δημοτικολαϊκό τραγούδι θα έχει την τιμητική του με προσκεκλημένο τον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη που εγγυάται γερές δόσεις διασκέδασης και πανηγυριώτικου κεφιού στους πολυάριθμους φανατικούς φίλους του. Η συναυλία του αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Το γλεντάμε! Όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων για την Τσικνοπέμπτη - Δείτε το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight