Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ - Αντεξουσιαστές πέταξαν μπογιές έξω από την εκδήλωση-ΦΩΤΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κοπή της  πίτας...

Διμοιρίες των ΜΑΤ στο κέντρο της πόλης

Μπογιές και πέτρες στην είσοδο του ξενοδοχείου που σε λίγο ξεκινά η εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ με επίσημο προσκεκλημένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη πέταξαν άγνωστοι που προσέγγισαν το κτίριο επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία του ξενοδοχείου.

*φωτογραφίες Γιάννης Πομώνης/ Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

“Δεν θα μας φιμώσουν οι κουκουλοφόροι» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Αχαϊας στην οποία ήταν προσκεκλημένος κληθείς να σχολιάσει την επίθεση αντεξουσιαστών με πέτρες και μπογιές στο ξενοδοχείο που πραγματοποιείτο η εκδήλωση.

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για την αριθμητική συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό τόνισε» Αναρωτιέμαι αν αυτοί που  μιλούν για λίγο κόσμο έχουν τσίπα" ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα να κάνει μια ανάλογη συγκέντρωση με δική του πρωτοβουλία.

Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ομιλία του ότι «ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το θέμα του ονοματολογικού, γιατί δεν ήθελε να λύσει το θέμα, αλλά ήθελε να διασπάσει την ΝΔ και να μειώσει την διαφορά των δύο κομμάτων».

Επίσης, είπε ότι «ο πρωθυπουργός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το εθνικό συμφέρον της χώρας, διότι αν ενδιαφερόταν προφανώς θα είχε κάνει εντελώς διαφορετικούς χειρισμούς» και πρόσθεσε: «Θα είχε κρατήσει το θέμα πολύ χαμηλά, θα είχε καλέσει από την αρχή τους πολιτικούς αρχηγούς, θα είχε αποτυπώσει μία πραγματική εθνική γραμμή και θα είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη».

Τελικά, όπως ανέφερε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, «αυτό που κατάφερε ο κ. Τσίπρας ήταν να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους», διατυπώνοντας την εκτίμηση, ότι «τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα κάνει μεγάλη στροφή στο Σκοπιανό».

Ακόμη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ότι «αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως, είναι να κρατήσει την υπουργική καρέκλα».

Αναφερόμενος στο σημερινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ το χαρακτήρισε μεγαλειώδες, ενώ σχετικά με τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την συμμετοχή, είπε ότι «δεν υπολογίζουν τους Έλληνες πολίτες».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο» και απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε δίπλα στον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενωμένοι σαν μια γροθιά».

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν γκρίνιες στην ΝΔ και όλα όσα λέγονται περί διάσπασης είναι ψέμα» προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει ούτε ένας που να αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προσπάθειά του να γίνει πρωθυπουργός μία ώρα αρχύτερα».

Αναφερόμενος στην κατάθεση που θα δώσει την προσεχή Τρίτη στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία, απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόεδρε κάτσε να με δεις και να γελάσεις, που με συκοφαντούν επί σειρά εβδομάδων».

*πρώτη ενημέρωση 18.37μμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις