Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΤΩΡΑ: Πορεία στο κέντρο της Πάτρας από μαθητές - Kλειστά σήμερα πολλά σχολεία - ΦΩΤΟ

ΤΩΡΑ: Πορεία στο κέντρο της Πάτρας από μ...

Με απόφαση του συντονιστικού των μαθητών

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας από περίπου 70 μαθητές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου , στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιούν σήμερα με απόφαση του Συντονιστικού τους Οργάνου.

*Πρώτη ενημέρωση 7.08πμ

Το Συντονιστικό Μαθητών ανακοίνωσε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με κινητοποιήσεις και καταλήψεις σε πολλά σχολεία στις 30 Οκτωβριου.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως οι μαθητές παλεύουν για μην καταργηθεί καμία ειδικότητα/τομέας στα ΕΠΑΛ και η κυβέρνηση να "εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για να λειτουργούν τα σχολεία μας κανονικά. Κανένα σχολείο χωρίς θέρμανση! Αφορολόγητο πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε όλα τα σχολεία"

Στις μαθητικές κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα θα βρισκονται πλάι με αποφάσεις διάφορες ΕΛΜΕ καθηγητών καθώς και η Ανώτατη Συνομοσπονδια Γονέων Μαθητών Ελλάδας και η Πανελλήνια Ενωση Γονέων Μουσικών Σχολείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές σχολείων της Πάτρας θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας οι ΕΛΜΕ Α’, B’, Γ’, Δ’ και Ε’ Θεσσαλονίκης, Φωκίδας, Γ’ Αθήνας, Ζ’ Αθήνας, Α’ – Γ’ Ανατολικής Αττικής, Δ’ Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Γ’ Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Νότιας Αθήνας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Β’ Δωδεκανήσου, Λήμνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις