Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Φίλος της Πάτρας ο Γιώργος Βασιλειάδης

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Φίλος της Πάτρας ο ...

Βέβαιος για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Την βεβαιότητά του ότι η αποστολη της Πάτρας θα επιστρέψει από την Ισπανία με τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019, εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, στη σύσκεψη φορέων που έγινε στο Επιμελητήριο το μεσημέρι της Τετάρτης για το θέμα, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Μάλιστα, ο κ. Μαρλαφέκας χαρακτήρισε τον υφυπουργό ως «φίλο της πόλης και της περιοχής, αναφερόμενος τόσο στη στάση του για τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών, όσο και στο θέμα της Παναχαϊκής.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο κ. Μαρλαφέκας είναι από τους πρωτεργάτες της Παναχαϊκής Συμμαχίας.

Συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ανέφερε τα εξής:

«Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι φίλος της πόλης και της περιοχής. Πρώτα απ’ όλα μας έχει βοηθήσεις την τεράστια προσπάθεια που κάναμε με την Παναχαϊκή. Ήταν καταλυτική η συμβολή του. Είδε βέβαια και από εμάς, μια σωστή, οργανωμένη και ορθολογική προσπάθεια, αλλά ήταν δίπλα μας.

Το απέδειξε με απτές πράξεις και όχι κουβέντες και λόγια. Εγώ θα είμαι μαζί με την επιτροπή διεκδίκησης στις 13 Οκτωβρίου στην Ισπανία. Πάμε για να τους πάρουμε, όχι να τους διεκδικήσουμε. Είμαι βέβαιος για αυτό.

Ότι έχει προγραμματιστεί να γίνει για τους αγώνες θα αφήσει μεγάλη προίκα στην πόλη. Βλέπω δείγματα συνεννόησης στην Πάτρα, για αυτούς τους αγώνες, κι αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο.

Να συνεργαστούμε όλοι μαζί, φορείς, Πολιτεία και οι Πατρινοί για το καλό όλων μας. Ο Υφυπουργός αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως είναι φίλος της πόλης και της περιοχής.»

Διαβάστε επίσης:

Όλοι μαζί οι φορείς της Πάτρας στη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων - Βασιλειάδης: Εξαιρετικός ο φάκελος, είμαι αισιόδοξος- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις