Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ρούλα Κορομηλά: Γιατί κρυβόταν από τους φωτογράφους της Πάτρας - Είχε άγχος και έριχνε διαρκώς τα μαλλιά της στο πρόσωπο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρούλα Κορομηλά: Γιατί κρυβόταν από τους ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εξω από τα νερά της δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά από την Πάτρα

Είδαν κι έπαθαν οι φωτογράφοι για να βγάλουν μια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά.  Η οποία χθες ήταν στην Πάτρα, στην παρουσίαση του βιβλίου με την συλλογή ιστορικών πιάτων της αγαπημένης της Λόλας Νταϊφά.

Το συζητούσαν διαρκώς μεταξύ τους, οι φωτογράφοι που πήγαν στο ξενοδοχείο Αστήρ για να καλύψουν φωτογραφικά την παρουσίαση του βιβλίου. "Δεν μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία, κρύβεται πίσω από άλλα άτομα στο πάνελ, ρίχνει τα μαλλιά, γιατί το κάνει αυτό;", αναρωτιούνταν φωτογράφοι της Πάτρας που στις περισσότερες φωτογραφίες είχαν τα μαλλιά της Ρούλας σε πρώτο πλάνο και.. λίγο πρόσωπο!

"Φλας" στην παρουσίαση του βιβλίου της Λόλας Νταϊφα στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ κι άλλα στιγμιότυπα

Αξίζει να αναφέρουμε πως το άγχος της το δήλωσε ακομη και η ίδια από το πάνελ όταν πήρε τον λόγο για να αναφερθεί στην Λόλα Νταϊφά και την ιδιαίτερη συλλογή ιστορικών πιάτων που με πολύ κόπο και έρευνα κατάφερε να συγκεντρώσει και να αποτυπώσει σε μια ξεχωριστή έκδοση. Οπως είπε η κ. Κορομηλά "Μπορεί στην τηλεόραση να είμαι άνετη και να νοιώθω καλά, αλλά σε τέτοιες εκδηλώσεις - όπως η παρουσίαση του βιβλίου - νοιώθω αγχωμένη. Και ειδικά που θα μιλήσω για μια αγαπημένη συνεργάτιδα και φίλη".

Αξίζει να αναφέρουμε  πως παρά το άγχος της η Ρούλα Κορομηλά έλαμπε και επίσης ο χρόνος φαινόταν να της έχει φερθεί καλά. Η αρχική αμηχανία γρήγορα έδωσε τη θέση της στον γνωστό αυθορμητισμό της Ρούλας η οποία μίλησε με θέρμη για τη Λόλα Νταϊφά και την αγάπη της στον πολιτισμό και την τέχνη.

Επίσης αναφέρθηκε και στη λέξη "κυρία" με την οποία χαρακτήρισε την κα. Νταϊφά. Και η λέξη έχει την αξία της στις μέρες μας όπως είπε χαρακτηριστικά, καθώς πολλές λέξεις και αξιες έχουν ευτελιστεί.

Στο πάνελ και στο πλευρό της Λόλας Νταϊφά, η Νατάσσα Ράγιου σε ρόλο συντονίστριας. Επίσης για το βιβλίο μίλησαν οι  Αλέξης Σκαρμέας, Κατερίνα Παρασκευοπούλου αλλά και ο γνωστος ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight