Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Σπίρτζης: Τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία συμπίπτουν με την άρση της απομόνωσης της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Σπίρτζης: Τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην ...

Συνεχίζει την περιοδεία του ο υπουργός Υποδομών

Ικανοποιημένος από τα δυο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης από την Πάτρα, κληθείς να σχολιάσει τα σημερινά «γενέθλια». Μιλώντας στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος, ο κ. Σπίρτζης, υπογράμμισε ότι η σημερινή ημερομηνία είναι επετειακή και για τη Δυτική Ελλάδα, διότι όπως είπε, επιτέλους μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια ολοκληρώνονται οι οδικές υποδομές της περιοχής.

Μάλιστα, έκανε λόγο για άρση της απομόνωσης και ανάταξης της περιοχής, εξαιτίας της ολοκλήρωσης των έργων.

Όπως είπε τα επόμενα δυο χρόνια (σ.σ. με την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας κυβέρνησης), θα έχουν ολοκληρωθεί και άλλες μεγάλες υποδομές της Πάτρας, όπως το σιδηροδρομικό δίκτυο και το λιμάνι.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υποδομών είχε συνάντηση με τη νέα διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, όπου έγινε ενημέρωση για την πορεία των έργων του σιδηρόδρομο και την Ολυμπία Οδό και τις αναπτυξιακές υποδομές της Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του ΤΕΕ και υπογράμμισε ότι ο διάλογος με τους τοπικούς φορείς θα συνεχιστεί σε βάθος.

Ακολούθως, ο υπουργός Υποδομών συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Νίκο Κοντοέ και τη διοίκηση του ΟΛΠΑ, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των έργων του νέου λιμανιού.

Αυτή την ώρα ο κ. Σπίρτζης έχει συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη για το θέμα της σιδηροδρομικής γραμμής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις