Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Αγριεύει" ο καιρός - Ξεκόλλησε τέντα στο κέντρο της Πάτρας - Οριακή η κατάσταση στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου

"Αγριεύει" ο καιρός - Ξεκόλλησ...

Στο δρόμο Πούντα - Καλάβρυτα έχουν πέσει βράχια και φερτά υλικά

Ο καιρός ολοένα και αγριεύει με δυνατές μπόρες και αέρα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας που ως συνέπεια είχε να σπάσει το στήριγμα τέντας στο Ιντεάλ της Αγ. Νικολάου όπου άλλοτε στεγαζόταν το ομώνυμο μαγαζί εστίασης και αναψυχής.

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν γύρω στις 7 το απόγευμα 3 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα και να σταθεροποιήσουν την τέντα που είναι μεγάλη. Όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστική, έφυγε χαμηλά το «μπράτσο» της τέντας και υπήρχε κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος διερχόμενος πολίτης.

Στο μεταξύ την ίδια ώρα οριακή είναι η κατάσταση με τους ανέμους στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου. Σε επικοινωνία που είχαμε με το Λιμεναρχείο του Ρίου, στις 19.15 οι άνεμοι που πνέουν είναι νοτιοδυτικοί εντάσεως 5 μποφόρ και τα φέρι μποτ συνεχίζουν κανονικά ως ώρας να περνούν απέναντι στο Αντίρριο και αντίστροφα από Αντίρριο προς Ρίο. Ωστόσο όπως προείπαμε, οι συνθήκες είναι οριακές και εφόσον ο καιρός επιδεινωθεί και οι άνεμοι δυναμώσουν τότε το πορθμείο θα κλείσει.

Ακόμα όπως αναφέρει το kalavrytanews.com, στις 18.33 το απόγευμα, στο 17ο χιλιόμετρο της οδού Πούντα – Καλάβρυτα, έχουν πέσει στο οδόστρωμα κομμάτια από βράχους και φερτά υλικά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς των διεχρόμενων οχημάτων. Στο σημείο έχει σπεύσει περιπολικό του Α.Τ. Καλαβρύτων και έχει ενημερωθεί και η Περιφέρεια. Η επικινδυνότητα είναι μεγαλύτερη λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών και της καταιγίδας που επικρατεί αυτήν την ώρα...

Η φωτ. είναι από το kalavrytanews.com.

Η φωτ. είναι από το kalavrytanews.com.

Η φωτ. είναι από το kalavrytanews.com.

H φωτ. είναι από eurokinissi.

H φωτ. είναι από eurokinissi.

H φωτ. είναι από eurokinissi.

Η φωτ. είναι από eurokinissi.

Η φωτ. είναι από eurokinissi.

Η φωτ. είναι από eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις