Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο νεαρός σεφ που αποκάλεσε "τσουπάρα μου" την Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Τσούλης είναι από τη Νέα Μανωλάδα

Ο νεαρός σεφ που αποκάλεσε "τσουπάρ...

Ο 28χρονος νέος συνεργάτης της Μενεγάκη, στον Alpha κλέβει τις εντυπώσεις

Τις εντυπώσεις φαίνεται να κλέβει στην ανανεωμένη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, ο νέος της συνεργάτης στη μαγειρική, ο οποίος είναι μόλις 28 χρονών, ένα μοντέρνο συμπαθές παιδί με τατουάζ κυρίως στο αριστερό του χέρι και ταλέντο στην κουζίνα, ο οποίος μάλιστα έλκει την καταγωγή του από την Δυτική Ελλάδα.

Στην σημερινή εκπομπή (5 Οκτωβρίου 2016) ο Γιώργος Τσούλης, όπως λέγεται, έφτιαξε έναν νόστιμο «καγιανά» με ντομάτα, λουκάνικα και φρέσκα αυγά που του είχαν στείλει από τη Νέα Μανωλάδα, τόπο καταγωγής του.  Ο Γιώργος Τσούλης που δείχνει πολύ άνετος στον τηλεοπτικό φακό, γρήγορος και αποτελεσματικός στην μαγειρική του, είχε πάρει το τηλεοπτικό του «βάπτισμα» στο μαγκαζίνο «Jenny Jenny» του Mega που παρουσίαζε με επιτυχία η Τζένη Μπαλατσινού τα σαββατοκύριακα.

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να απολαμβάνει το σουξέ του νέου της μάγειρα. Μάλιστα παραδέχθηκε on air πως η Τζένη Μπαλατσινού δύο γνωριμίες της έκανε και οι δύο έπιασαν τόπο, η μία εκ των οποίων είναι ο σεφ Γιώργος Τσούλης ενώ η άλλη, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ο σύζυγος της πλέον, Ματέο Παντζόπουλος.

Ο Γιώργος Τσούλης μεταφέρει κάτι φρέσκο και καινούριο στον χώρο των τηλεοπτικών σεφ, κι όπως ήδη γράφτηκε, έχει την προοπτική να χαράξει στο μέλλον τη δική του προσωπική πορεία στη μαγειρική και την τηλεόραση.

Στο μεταξύ δείχνει πολύ άμεσος, ενθουσιώδης και διαχυτικός. Για παράδειγμα αποκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη «τσουπάρα μου», επίθετο που το λέμε πολύ εδώ σε Αχαΐα και Ηλεία, το οποίο και έκανε την δημοφιλή παρουσιάστρια να χαμογελάσει πλατιά.

Σε άρθρο από το «Πρώτο Θέμα» διαβάσαμε πως ο Γιώργος Τσούλης αν και μεγάλωσε μέσα στην πιτσαρία του πατέρα του, στην οδό Παπαναστασίου, στο Αιγάλεω στην Αθήνα, την «Pizza Milano», εν τούτοις δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιάξει ο ίδιος κάποιο φαγητό ή να βοηθήσει τους γονείς του στην κουζίνα. Μέχρι τα 18 του χρόνια, οπότε και πήγε να σπουδάσει σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, σκοπεύοντας να αναλάβει κάποια στιγμή ο ίδιος την οικογενειακή επιχείρηση.

«Δεν ήξερα να βράζω ούτε αυγό! Έπαιζα απλά με τη ζύμη φτιάχνοντας μπαλάκια. Δεν με ενδιέφερε να το εξελίξω. Όνειρό μου τότε ήταν να πάω να δουλέψω στη NASA! Ήθελα να γίνω αστροναύτης», είχε εκμυστηρευτεί.

Το πρώτο φαγητό που ετοίμασε στη σχολή ήταν μια ψαρόσουπα (αποτυχημένη αρχικά γιατί είχε ξεχάσει να βάλει μέσα πατάτα για να δέσει, όπως είπε), αλλά από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη σχολή αισθάνθηκε ότι άλλαξε ο κόσμος του και ότι είχε κάνει την σωστή επιλογή.

Για την Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε πως ταίριαζαν πολύ τηλεοπτικά, πως η ίδια τον συμβούλευε συνεχώς και έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του.

Στη σχολή μαγειρικής γνώρισε και τον ήδη διάσημο από την τηλεόραση και νικητή του ριάλιτι μαγειρικής Μάστερ Chef, τον Άκη Πετρετζίκη, με τον οποίο έγιναν και καλοί φίλοι.

«Τον συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ήταν σαν να είχαμε την ίδια “βλακεία” στο κεφάλι, μια που με τον καιρό ανακαλύψαμε ότι είχαμε πολλά κοινά. Εκτός από τα γούστα μας στη μουσική. Ο Άκης ακούει πιο πολύ ξένα και ροκ, ενώ εγώ έχω πάθος με τα λαϊκά, όπως Κατερίνα Στανίση, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Καρρά, Χάρη Κωστόπουλο, Γιάννη Βλάση που έχει και το grande σουξέ “Σκας με νάζι στο Μπουρνάζι”», ανέφερε στη συνέντευξη του στο Themapeople της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ο Γιώργος Τσούλης προσθέτοντας πως ο Άκης Πετρετζίκης είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους του φίλους και έχει μάθει πολλά από αυτόν και πως είναι ένας από τους πολυτιμότερους ανθρώπους που έχει κοντά μου.

Ο Γιώργος Τσούλης έχει εργαστεί στη «Χύτρα» και στη «Γαλάζια Χύτρα», με τον Νίκο Καραθάνο, τον Τάσο Στεφάτο, τον Στέφανο Κολιμάδη, ενώ μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη, με τον οποίο ξεκίνησαν να συνεργάζονται αμέσως μετά τη νίκη του στο «Master Chef», είχαν δουλέψει, μεταξύ άλλων, και με τον διάσημο σεφ Michel Roux, στο «Avenue».

«Στην αρχή εργαζόμουν άπειρες ώρες καθημερινά. Ήμουν ο “άι φέρε”, όπως το λέμε στη γλώσσα μας για τους βοηθούς μέσα σε μια κουζίνα. Πήγαινα στις 9 το πρωί και έφευγα στις 3 η ώρα το βράδυ, ενώ στο ενδιάμεσο μπορεί να κοιμόμουν για μισή ώρα το μεσημέρι πάνω σε κάποιον σάκο από πατάτες. Είχα αποκτήσει, όμως, τόσο πάθος με τη μαγειρική, που δεν μ’ ένοιαζε. Και ήθελα να εξελιχθώ δίπλα στους καλύτερους. Όσο με πίεζαν, όσο μου φώναζαν, τόσο πείσμωνα. Θα ανησυχούσα αν οι σεφ μου δεν ασχολούνταν μαζί μου.

Από αυτούς τους ανθρώπους εισέπραξα την αγάπη και τη λεπτομέρειά τους για τη μαγειρική, για τις πρώτες ύλες, την ευτυχία που αισθάνονταν όταν πετύχαινε το φαγητό έτσι όπως ακριβώς το είχαν στο μυαλό τους», τόνισε στο «Πρώτο Θέμα».

Τέλος έχει παραδεχθεί πως κατά το παρελθόν τον κορόιδευαν για το επώνυμό του. Τώρα πια κάνει χιούμορ μ’ αυτό και χρησιμοποιεί αντίστοιχες αστείες λέξεις, όπως «τσουλομαγειρέματα», «τσουλοκαταστάσεις», «τσουλοσυνταγές…».

Ο Γιώργος Τσούλης έχει μεγαλώσει στο Αιγάλεω, αλλά πάντα κρατά στη μνήμη του στιγμές από τα καλοκαίρια που περνούσε με τη γιαγιά του, Ανδρομάχη, στο χωριό τους, τη Μανωλάδα, η οποία απέχει περίπου πενήντα λεπτά από την Πάτρα και βρίσκεται βγαίνοντας από τα όρια του νομού Αχαΐας, στην αρχή του νομού Ηλείας. Ακόμα όπως αποκάλυψε, μέχρι τα 15 του χρόνια είχε φτάσει να ζυγίζει κοντά στα 100 κιλά ενώ σήμερα είναι περίπου στα 78 κιλά. Φυσικά με όλο αυτό το ωραίο που του συμβαίνει με την τηλεοπτική δημοσιότητα και φήμη, ο Γιώργος Τσούλης νιώθει όπως λέει «τόσο τυχερός στη ζωή μου».

Με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή "Jenny Jenny".

Με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή &q...

Με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή "Jenny Jenny".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight