Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

«Στροφή 180ο για την Δημοτική Αρχή»

«Στροφή 180ο για την Δημοτική Αρχή»

Του Γεωργίου Π. Σιγαλού – Γεωπόνου, Δημοτικού Συμβούλου Πατρών

Πέρασαν λίγα μόλις χρόνια από την εποχή που στα Δημοτικά Συμβούλια της Πάτρας ο κ. Πελετίδης και η Λαϊκή Συσπείρωση πέταγαν τα μικρόφωνα, κατήγγειλαν όλους τους άλλους ως «πουλημένους» κινητοποιούσαν «λαϊκές αντιδράσεις» αποκλείοντας χώρους συνεδριάσεων ή εργασίας.

Τώρα που είναι Δημοτική Αρχή, ψηφίζουν όλα, μα όλα αυτά που καταδίκαζαν. Παραδείγματα αρκετά σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο.

Κορυφαίο και όχι μοναδικό, η απόρριψη ενστάσεων δεκάδων συμπολιτών μας για την δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών, σε χώρο του ΒΙΠΑ – ΒΙΟΠΑ Γλαύκου. Αγνόησαν κατοίκους, φορείς, επαγγελματίες, εγκατεστημένους στον ΒΙΟΠΑ, Πολιτιστικούς Συλλόγους και προχώρησαν στην ψήφιση του. Ποιοι; Αυτοί οι υπερασπιστές των «λαϊκών» στρωμάτων κατά τα λεγόμενα τους.

Τέτοια παραδείγματα δεκάδες σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς η έλλειψη πληροφόρησης για το τι γίνεται και τι ψηφίζεται σε κάθε συνεδρίαση, επιφέρει λανθασμένη εικόνα για τις πραγματικές διαθέσεις αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Γιατί άλλο είναι η «εικόνα» που θέλουν να δείχνουν και άλλο είναι η πραγματικότητα, που σιγά - σιγά αποδεικνύεται στα μάτια όλων και περισσοτέρων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις