Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ίσως το τελευταίο μπάνιο της σεζόν- Οι Πατρινοί κατέκλυσαν τις παραλίες... αλλά πλέον έρχονται βροχές και καταιγίδες! ΦΩΤΟ

Ίσως το τελευταίο μπάνιο της σεζόν- Οι Π...

Εναλλαγές μέσα σε λίγες ώρες

Σχεδόν καλοκαιρινός σήμερα Σάββατο ο καιρός στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή γεγονός που έκανε πολλούς συμπολίτες να σπεύσουν στις κοντινές παραλίες οι οποίες γέμισαν από κόσμος.

Ειδικά από το μεσημέρι και μετά σε αρκετές παραλίες δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που ακολουθούν από τον Άγιο Βασίλειο.

 

 

 

Όμως η εικόνα αυτή αλλάζει από αύριο καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ένα διαφορετικό καιρικό σκηνικό που περιλαμβάνει ακόμα κι έντονα φαινόμενα. Πιο αναλυτικά:

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας.

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα προαναφερθέντα φαινόμενα πρόσκαιρα και την Κυριακή.

1. Την Κυριακή

Καιρός: Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασια: Σε μικρή άνοδο στα νότια.

2. Τη Δευτέρα

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

3. Την Τρίτη

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις