Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Συνωστισμός"μέχρι τα ξημερώματα στην Ασφάλεια από τα θύματα της σπείρας που τηλεφωνεί κι εκβιάζει για δήθεν τροχαία

Πάτρα:"Συνωστισμός"μέχρι τα ξη...

Πολλοί Πατρινοί πήγαν να αναγνωρίσουν το δράστη που φέρεται να τους άρπαξε εκατονταδες ευρώ

Συνωστισμός χθες το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα στα γραφεία της ασφάλειας Πάτρας στην οδό Ερμού μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη 30χρονου Βουλγαρου ο οποίος φέρεται ως μέλος της σπείρας που εξαπατά πολίτες τηλεφωνόντας κι εκβιάζοντας για δήθε τροχαία προσφιλών τους προσώπων. Ο 30χρονος συνελήφθη χθες απο την αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορέις τηλεφωνούσε μαζί με συνεργό του σε πρόσωπα που εντόπιζε από το facebook χρησιμοποιώντας ως "βάση" ξενοδοχείο της πόλης.

Ο ένας μετά τον άλλο περισσότεροι από 10 Πατρινοί προσήλθαν χθες βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση για να δώσουν κατάθεση μετά τις καταγγελίες που είχαν κάνει και να αναγνωρίσουν τον δραστη.

Η διαδικασία κράτησε μέχρι τα ξημερώματα και αρκετοί σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να πήραν δεσμεύσεις οτι θα τους επιστραφούν χρήματα τα οποια είχε αρπάξει εκβιάζοντάς τους ο αλλοδαπός.

(Αχαΐα:Κλαίνε στο τηλέφωνο ή κάνουν τον αστυνομικό και ζητούν χρήματα - Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απόπειρες απάτης για δήθεν τροχαία)

Από τις δέκα απόπειρες των δραστών, να εξαπατήσουν πολίτες, στις τέσσερις περιπτώσεις τα κατάφεραν και τους απέσπασαν σημαντικά ποσά.

(Πάτρα: Νέα περιστατικά τηλεφωνικής απάτης-Απέσπασαν 750 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένη)

Χθες η σπείρα κατάφερε να αποσπάσει 750 ευρώ και δύο χρυσά δαχτυλίδια από 85χρονη, η οποία μάλιστα τους τα έριξε από το μπαλκόνι.

Έπεισαν το θύμα ότι η εγγονή της είχε τροχαίο, και δίνοντας τα χρήματα (πίστευε ότι τα έδινε σε γιο αστυνομικού) θα γλίτωνε το αυτόφωρο, καθώς την είχαν πείσει τηλεφωνικά ότι η εγγονή της είχε τραυματίσει σοβαρά διερχόμενο άτομο.

Συνήθως με το ίδιο τηλεφωνικό μοτίβο απάτης οι δράστες ζητούν 30.000 ευρώ.

(Πάτρα: Νέα περιστατικά τηλεφωνικής απάτης-Απέσπασαν 750 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένη)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις