Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Κλοπές χωρις τέλος- 21.700 ευρώ από αυτοκίνητο, κοσμήματα από υπόγειο, μετρητά και ηλεκτρικές συσκευές από σπίτι

Αχαΐα: Κλοπές χωρις τέλος- 21.700 ευρώ α...

Απανωτά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες

Και οι κλοπές μετρητών και κοσμημάτων συνεχίζονται στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα, όπου τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση. Πολίτες που προφανώς θεώρησαν πιο ασφαλή τα χρήματά τους εκτός τραπεζών και τα κρύβουν σε μπαούλα, υπόγεια , γενικά στο σπίτι ή στο αυτοκινητο, έρχονται αντιμέτωποι με την απώλειά τους καθώς οι κλέφτες καταφέρουν να τα εντοπίζουν και να τα αφαιρούν.

Τα τελευταία περιστατικά που έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία αφορούν στην Πάτρα και το Αίγιο.

Δυτική Ελλάδα: Kοσμήματα, ευρώ, λίρες και δολλάρια καταχωνιασμένα στα σπίτια-Τα χαίρονται οι...κλέφτες

Στο Αίγιο χθες το πρωί ένας 32χρονος κατήγγειλε ότι στο χρονικό διάστημα από τις 4.30 έως τις 6.30 το απόγευμα στις 3.9 άγνωστος παραβίασε την πόρτα του αυτοκινήτου του και του αφαίρεσε διάφορα έγγραφα. Στη συνέχεια κατάφερε ν΄ανοίξει και το πορτ μπαγκάζ από το οποίο του αφαίρεσε ένα τσαντάκι ώμου που περιείχε 21.700 ευρώ, κάρτες, χρυσαφικά και βιβλάρια, καθώς και τρεις ταξιδιωτικούς σάκους με ρούχα παοπούτσια και προσωπικά αντικείμενα του ίδιου και της γυναίκας του.

Χθες στην Πάτρα μια 64χρονη κάτοικος Ηλείας, κατήγγειλε ότι από το σπίτι της στην Πάτρα μέσα σε ένα μήνα από 5 Αυγούστου, έως 5 Σεπτεμβρίου άγνωστος ή άγνωστοι της αφαίρεσαν από το διαμέρισμα, 6.000 ευρώ, έναν καταψύκτη , ένα πλυντήριο και μια βαλίτσα με λευκά είδη. Ο δράστης ή οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα.

Επίσης ένας 40χρονος κατήγγειλε άγνωστοι στις 2 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα, παραβίασαν το ρολό παράθυρο του υπογείου του και από αυτό αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ.

Τέλος καταγγέλθηκε χθες βράδυ μια ακόμα κλοπή στο Αίογο. Ένας 68χρονος  κατήγγειλε ότι του αφαίρεσαν απογευματινές ώρες στις 4 Σετεμβρίου από το σπίτι του, παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα, κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ

Πάτρα: Της άρπαξαν ακόμη και το ...πλυντήριο!Απίστευτη διάρρηξη σε βάρος 63χρονης - Της πήραν χιλιάδες ευρώ, ρούχα και σεντόνια αλλά και ηλεκτρικές συσκευές

Ληστείες και κλοπές σε καταστήματα Αχαΐας και Ηλείας- Συνελήφθησαν δύο μέλη της σπείρας-Πώς δρούσαν

Αλυκή Αιγίου: Πήγε για κολύμπι και τον «έγδυσαν» κανονικά

Πάτρα:Λεφτά υπάρχουν..στα σπίτια- "Πέταξαν" χρυσές ... - Thebest.gr

Η επίθεση που "έκαψε" τη σπείρα με τις ληστείες και τις διαρρήξεις σε καταστήματα Αχαΐας και Ηλείας-Στον Ανακριτή ...

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις