Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε η 4η εβδομάδα κινητικότητας προσωπικού Βιβλιοθηκών που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ολοκληρώθηκε η 4η εβδομάδα κινητικότητας...

Επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Πατρών 24 βιβλιοθηκονόμοι από όλη την Ευρώπη

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η 4η εβδομάδα κινητικότητας προσωπικού Βιβλιοθηκών (International Staff Week), που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών(29/8-2/9/2016).

Στο πλαίσιο της δράσης επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Πατρών είκοσι τέσσερις (24) βιβλιοθηκονόμοι από όλη την Ευρώπη για να αποκτήσουν γνώσεις και να μοιραστούν καλές πρακτικές των σύγχρονων ακαδημαϊκών και ερευνητικών Βιβλιοθηκών.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας κάλυψε τόσο τις απαιτήσεις για επαγγελματικές γνώσεις και εμπειρίες όσο και τη γνωριμία των συμμετεχόντων με τον ελληνικό πολιτισμό και το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι δράσεις της επεκτάθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, σε τοπικό οινοποιείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο αριθμός των χωρών που συμμετείχαν ήταν για μια ακόμη φορά μεγάλος και περιέλαβε χώρες όπως Πολωνία, Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σλοβενία, Φιλανδία, Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Πορτογαλία.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις ευρύτερες δραστηριότητες ενεργητικής διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου μας και υποστηρίχθηκε από το έργο Erasmus+.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διεθνές συνέδριο «Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος» από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις