Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Κεφαλονιά η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Lady Μαy»

Στην Κεφαλονιά η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Lady Μαy»

Ανήκει στον Νεοζηλανδό επιχειρηματία Neville Crichton

Από χθες βρίσκεται στο λιμάνι Αργοστολίου η 46μετρη θαλαμηγός του “Lady May”, του Νεοζηλανδού επιχειρηματία Neville Crichton, οποίος είναι, διάσημος στο αγωνιστκό χώρο αυτοκινήτων και σκαφών. Η θαλαμηγός, που εντυπωσιάζει  με το χρώμα και τα αξεσουάρ της ναυπηγήθηκε το 2014, είναι μόλις δυο ετών, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να σαρώσει πέντε διεθνείς διακρίσεις!

Η Lady May μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 καλεσμένους στις υπερπολυτελείς σουίτες της. Μέχρι στιγμής προσφέρεται για την ευχαρίστηση του αφεντικού της και των φίλων του, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως charter.

Ο Neville Crichton, γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ζηλανδία , στα 14 του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και μπήκε στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Το 1972 άνοιξε αντιπροσωπεία μεταχιερισμένων αυτοκινήτων.

Το 1978 σε ηλικία 29 ετών γεμάτος όνειρα και σχέδια, διεγνώσθη με καρκίνο στον λάρυγγα. Ακολούθησαν 30 εγχειρήσεις , έχασε τη φωνή του  αλλά έγινε ένας από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο με  τεχνητό λάρυγγα κατά τη διάρκεια της πειραματικής χειρουργικής επέμβασης στην Ινδιανάπολη.   Αυτό του έδωσε το παρατσούκλι   “Croaky”.

Η επαγγελματική του πορεία συνεχίζεται με επιτυχίες παρά τα προβλήματα υγείας. Γίνεται πρώτο όνομα στο χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των σκαφών. Κατά καιρούς έχει υπάρξει ιδιοκτήτης πολλών θαλαμηγών δημιουργώντας παράλληλα διάφορες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στα σκάφη. H περιουσία του υπολογίζεται στο 1,5 δισ δολλάρια.

Ο Neville Crichton είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου με ισχυρή θέληση να πετύχει το όνειρό του. Τα έβαλε με τη φτώχεια, την αμάθεια και τον καρκίνο για να βγεί νικητής και στον επαγγελματικό στίβο αλλά κυρίως στη ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight