Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρία περιστατικά πυρκαγιών με διαφορά λίγα λεπτά, σε διαφορετικά σημεία της Αχαΐας

Τρία περιστατικά πυρκαγιών με διαφορά λί...

Οι φωτιές εκδηλώθηκαν σε Αχαικό, Ροδιά και Βίδοβα

Φωτιές ξέσπασαν περίπου την ίδια ώρα σε τρία διαφορετικά σημεία του νομού Αχαΐας, στα οποία ήταν άμεση και έγκαιρη η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με αποτέλεσμα, να σβήσουν γρήγορα και να μην πάρουν διαστάσεις. Στις 16.10 ξέσπασε φωτιά στη Ροδιά, λίγο πιο πάνω από το χωριό Καταρράκτης που έκαψε 100 τ.μ. ξηρά χόρτα, σε μία περιοχή κοντά στο χωριό.

Η φωτιά έσβησε γρήγορα κι έτσι δεν απειλήθηκε κάποιο σπίτι. Στο σημείο έσπευσε 1 όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 2 άνδρες.

Στις 16.00 επίσης το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016, εκδηλώθηκε φωτιά στο Αχαικό που έκαψε κοντά 3 στρέμματα από ξηρά χόρτα και καλάμια. Στο σημείο της πυρκαγιάς που ήταν λίγο πιο έξω από την κοινότητα του Αχαικού ειδοποιήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 6 άνδρες.

Τέλος στις 16.20 το απόγευμα της Παρασκευής, αυτή τη φορά στο Καλαμάκι και πιο συγκεκριμένα στη Βίδοβα, εκδηλώθηκε φωτιά, από την οποία υπολογίζεται πως κάηκαν 2 στρέμματα σε χωράφι με υπολείμματα αγροτοκαλλιεργιών. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 4 άνδρες.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Φωτιά στη Δραγώλαινα, σε "γνωστό" σημείο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις