Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε ύφεση η φωτιά στη Μακρύνεια του Δήμου Ναυπακτίας – Συνεχίζουν τις ρίψεις τα αεροπλάνα – Παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

Σε ύφεση η φωτιά στη Μακρύνεια του Δήμου...

Έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις από όλη τη Δυτική Ελλάδα

19.36: Καλά είναι τα νέα από τη φωτιά που εξερράγη στις 16.10 το απόγευμα της Τετάρτης σε δύσβατη δασική περιοχή στη Μακρύνεια του Δήμου Ναυπακτίας. Οι μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν καταφέρει να περιορίσουν δραστικά το μέτωπο της πυρκαγιάς και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα λίγου χρόνου να τη θέσουν υπό έλεγχο. Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι ρίψει από δυο αεροσκάφη, ενώ το ελικόπτερο αποχώρησε από το μέτωπο. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

 

17.54: Συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον έλεγχο της φωτιάς που εξερράγη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης σε δύσβατη περιοχή στη Μακύνεια του Δήμου Ναυπακτίας. Αυτή την ώρα στο πύρινο μέτωπο βρίσκονται συνολικά 55 άνδρες της Πυροσβεστικής με 18 οχήματα από όλη τη Δυτική Ελλάδα, ενώ από αέρος επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.

Η φωτιά είναι ορατή και από την Πάτρα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το thebest.gr.

 

16.53: Φωτιά σε δύσβατη περιοχή στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας του Δήμου Ναυπακτίας εξερράγη πριν από λίγη ώρα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 οχήματα με 20 άνδρες από Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πάτρα, Καλάβρυτα, Αμφιλοχία και Αίγιο, ενώ δυο καναντέρ από την Αθήνα και ένα ελικόπτερο από την Ανδραβίδα, θα μπουν σε λίγη ώρα στη μάχη της πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις