Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος: "Μηδενικές μεταθέσεις εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση"

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος: "Μηδενικέ...

Δήλωση-καταγγελία του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου

"Ανακοινώθηκαν με πρωτοφανή καθυστέρηση οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ελάχιστες αιτήσεις συναδέλφων ικανοποιήθηκαν, μόλις το 8,78%. Είναι οι λιγότερες μεταθέσεις των τελευταίων πενήντα χρόνων", δηλώνει ο αιρετός της Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος.

Ο κ. Σταυρογιαννόπουλος κάνει λόγο για, "Πίκρα και απογοήτευση για εκατοντάδες εκπαιδευτικούς, που θα αναγκαστούν πλέον να διαφοροποιήσουν τον οικογενειακό τους προγραμματισμό και να εργαστούν μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους. Όλα αυτά, παρά το γεγονός πως υπάρχουν εκατοντάδες οργανικά κενά".

Εκτός των άλλων ο αιρετός της Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας σε δήλωση - καταγγελία του, αναφέρει τα εξής:

"Το ίδιο συνέβη και στην περιοχή της Αχαΐας, όπου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μηδένισαν τα κενά, που διαπίστωσε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, στερώντας έτσι τη δυνατότητα σε πολλούς συναδέλφους να μετατεθούν και να εργαστούν σε σχολεία κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

Παράλληλα, με τόσες κενές οργανικές θέσεις στα σχολεία γίνεται πιο δύσκολη η στελέχωσή τους κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις