Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα τραγωδία στην Πατρών - Πύργου. Νεκρή 34χρονη από την Πάτρα, σε τροχαίο στη Μανωλάδα-Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο 12χρονος γιος της

Νέα τραγωδία στην Πατρών - Πύργου. Νεκρή...

Ηλεία

Μέχρι το 2020 που όπως εκτιμάται η Νέα Εθνική Πατρών - Πύργου θα μετατραπεί από καρμανιόλα σε πιο ασφαλή αυτοκινητόδρομο, τα θανατηφόρα τροχαία θα αποτελούν πάντα έναν υψηλό κίνδυνο. Σε αυτή τη ΝΕΟ σημειώθηκε ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα , λίγο μετά τις 5.30.

Το όχημα , IX φορτηγάκι, που οδηγούσε η Σ.Β. 34 ετών, κάτοικος Πατρών,γεννημένη στην Αλβανια. εξετράπη της πορείας του επί της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τσιμεντένιο ρύθρο. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα τρία άτομα.

Ο ανήλικος γιος της, 12 ετών, οποίος είναι καλά στην υγεία του, όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αδελφή της νεκρής οδηγού, 39 ετών  κι ένας ακόμα 24χρονος. Οι τραυματίες είναι ελαφρά και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr η γυναίκα, είχε κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, όπου πήγαινε για μεροκάματο ως μικροπωλητής στη λαϊκή αγορά.


Αχαΐα:Πήραν 4.000 ευρώ από 70χρονη, οι απατεώνες με ... - Thebest.gr

Δύο τροχαία ατυχήματα με τραυματίες, στην Πάτρα με λίγα ... - Thebest.gr

Δυτική Ελλάδα: Αμείωτα τα τροχαία εδώ και ένα χρόνο ... - Thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις