Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο τροχαία ατυχήματα με τραυματίες, στην Πάτρα με λίγα λεπτά διαφορά

Δύο τροχαία ατυχήματα με τραυματίες, στη...

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας"

Δύο τροχαία ατυχήματα με διαφορά λίγων λεπτών συνέβησαν στο κέντρο της Πάτρας το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Στο πρώτο τροχαίο που συνέβη στην πλατεία Μαρούδα μετά τις 5 το απόγευμα στη διασταύρωση της οδού Καλαβρύτων, χτύπησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα κατευθυνόταν προς το Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» και το άλλο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Προφανώς κάποιος εκ των δύο οδηγών ή παραβίασε φωτεινό σηματοδότη ή βιάστηκε να περάσει με συνέπεια να τρακάρουν. Το ένα από τα δύο οχήματα ήταν ένα μαύρο Audi ενώ το τροχαίο είχε και τραυματισμό με την οδηγό ενός εκ των οχημάτων να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Λίγο πιο μετά στις 17.20 στην Δημ. Γούναρη και Σισσίνη έγινε άλλο τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο αυτή τη φορά, με μία κοπέλα ελαφρά τραυματισμένη, η οποία επίσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα την ίδια περίπου ώρα επί της Αγ. Ανδρέου πλησίον της Τριών Συμμάχων, περιπολικό της αστυνομίας και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων ένα ύποπτο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις