Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απόψε η παρουσίαση του βιβλίου «Προπαγάνδα» του Καθηγητή Κύρκου Δοξιάδη

Πάτρα: Απόψε η παρουσίαση του βιβλίου «Π...

Στο Μέγαρο Πραπόπουλου

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης του ενδιαφέροντος βιβλίου «Προπαγάνδα» του Καθηγητή Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κύρκου Δοξιάδη.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί απόψε Τετάρτη στις ώρα 20:00 στο δροσερό αίθριο του Μεγάρου Πραπόπουλου (στην Φιλοποίμενος 36-42).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ίδιος ο συγγραφέας και ο δημοσιογράφος, πρ. Διευθυντής της εφημερίδας "Αυγή", καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Θάνος Χριστακόπουλος. Η παρουσίαση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» του Ανδρέα Τσιλίρα.

Ο Κύρκος Δοξιάδης έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1955. Το 1986 πήρε διδακτορικό δίπλωμα από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας του Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Είναι αναπληρωτής καθηγητής της Κοινωνικής Θεωρίας με ειδίκευση στην Επικοινωνία στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις