Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΑΥΤΟΙ είναι οι γιατροί του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου που χάρισαν ελπίδα σε 11 ανθρώπους μετά τις δυο δωρεές οργάνων

Πάτρα: ΑΥΤΟΙ είναι οι γιατροί του Πανεπι...

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα

Ελπίδα χάρη στη συγκινητική προσφορά των συγγενών και στην άοκνη προσπάθεια των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απέκτησαν σε λιγότερο από μια εβδομάδα 11 συνάνθρωποί μας. Μετά την δωρεά οργάνων της 17χρονης Νίκης Νικολοπούλου, για την οποία σήμερα τελέστηκαν τα 9μερα από το θάνατό της, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ριου πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο λήψη οργάνων από την 50χρονη Μαρία Αναγνωστοπούλου.

Στη  λήψη της Καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών και των κερατοειδών συμμετείχαν οι ομάδες του Ωνασείου Νοσοκομείου καρδιοχειρουργικού κέντρου για την λήψη καρδιάς, Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τη λήψη του ήπατος  , ο Αν/της Καθηγητής Χειρουργικής - Μεταμοσχεύσεων κ. Ιωάννης Μαρούλης για τη λήψη των νεφρών και η Δ/ντρια ΕΣΥ Οφθαλμολογίας κ. Εξάρχου Αρτεμησία για τη λήψη κερατοειδών.

Τον συντονισμό είχε η τοπική συντονίστρια της ΜΕΘ Κα Χριστίνα Σκλάβου Εντατικολόγος Αναισθησιολόγος Διευθύντρια ΕΣΥ. Σημαντική η συμβολή ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τόσο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας όσο και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ ευχαριστεί πολύ την οικογένεια της 50χρονης εκλιπούσης που υπερβαίνοντας τον πόνο αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δικού τους ανθρώπους  σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που δίνουν σε ασθενείς μια ακόμη ευκαιρία στη ζωή

Την Τρίτη το μνημόσυνο για τα "9μερα" της Νίκης-Το συγκινητικό μήνυμα της Τασίας Μανωλοπούλου με αφορμή δημοσίευμα του thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις