Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας γιορτάζει τα 20 χρόνια του... Beering με μια ξέφρενη γιορτή μπύρας, μοτοκαλλιστείων, θεατρικών και μουσικής!ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αχαϊα: Η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πά...

25 και 26 Ιουνίου στον Αλισσό

Η ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (LEKLAMP) γιορτάζει τα 20 χρόνια του ιστορικού θεσμού BEERING 1996-2016. Όταν οι κλασικές μοτοσυκλέτες συναντούν την Μπύρα το Rock n Roll και το άφθονο σουβλάκι!

20 χρόνια παράδοση και εμπειρία φέρνουν φέτος ένα μοναδικό Μοτοσυκλετιστικό event to 20o Beering 2016!

To ROYAL ENFIELD CLUB HELLAS με αντικείμενο και φανατικούς αναβάτες της ποιο μακροβιότερης μοτοσυκλέτας σε παραγωγής στον κόσμο την ROYAL ENFIELD τιμά αυτόν τον θεσμό και την λατρεία της κλασικής μοτοσυκλέτας με την πρώτη επίσημη συμμέτοχη του 1ο ROYAL BEERFIELD σε μια γιορτή μπύρας και πανέμορφων κλασικών μοτοσυκλετών, beer games, Μοτοπαιχνίδια, Μοτοκαλιστεία και θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα ΤΣΙΚΑΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ .

Η διοργάνωση περήφανα σας ανακοινώνει την συμμέτοχη των Τhe BULLETS. Οι εκρηκτικοί Vol.teers και οι Blue Overdose θα μας ροκάρουν ανελέητα μέχρι να βγουν στην σκηνή οι Headliners του 20ο BEERING 1996-2016! Oi πρεσβευτές του γνησίου rockabilly στην Ευρώπη The bullets έρχονται μόνον για εσάς και με την μοναδική σκηνική τους παρουσία και θα σας απογειώσουν σε γνήσιο rockabilly . Στον Aλισσό Πατρας! Στο NEROPOLIS! "Το πιο καλοκαιρινό όνειρο απόδρασης και διασκέδασης!

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ CAMPING 20 ΕΥΡΩ το άτομο 
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ LIVE 25 IOYNIOY 10 ΕΥΡΩ 
Τηλ πληροφοριών 
6977659398
6977281770

Η ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. λειτουργεί από το 1993 και ξεκίνησε αρχικά σα

«ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΠΑΤΡΑΣ».

Μετά από πορεία 12 χρόνων, η Λέσχη μετονομάστηκε σε

«ΛΕΣΧΗ  ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»

και τα μέλη της αριθμούν τα 77 άτομα.

Η ΛΕΚΛΑΜΠ είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (ΕΟΟΕ) και αντιπροσωπεύει την Ομοσπονδία στο νομό Αχαΐας,

όπως επίσης είναι μέλος και του Τεχνολογικού Μουσείου Πάτρας.

Μετά από απόφαση του ΔΣ , εδώ και 4 χρόνια έχουν ενταχθεί στο δυναμικό των μελών της και κάτοχοι κλασικών αυτοκινήτων.

Σκοπός της Λέσχης , είναι η διάσωση, ανακατασκευή και διατήρηση παλαιών οχημάτων, μοτοσικλετών, scooter, μοτοποδηλάτων , ανεξαρτήτων κυβικών, καθώς και η ταυτόχρονη έρευνα της ιστορίας της μοτοσικλέτας, του αυτοκινήτου , διαφόρων άλλων οχημάτων , όσον αφορά την πόλη των Πατρών, το νομό Αχαΐας, Πελοπόννησο και ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Στα γραφεία της Λέσχης, υπάρχει σημαντικό αρχειακό υλικό όπου μπορεί να βρει κάποιος και να βοηθηθεί από αυτό, όπως επίσης  και αρκετά manuals , διευθύνσεις εξωτερικού και εσωτερικού ,από μαγαζιά με ανταλλακτικά παλαιών μοτοσικλετών και οχημάτων.

Στο παρελθόν η Λέσχη έχει οργανώσει στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Πάτρας και με την ευγενική χορηγία του Δήμου Πατρέων 2 εκθέσεις Κλασικής Μοτοσικλέτας, τον Οκτώβριο του 1997 η πρώτη και το Σεπτέμβριο του 1998 η δεύτερη , όπου φιλοξενήθηκαν σπάνια μοντέλα από μοτοποδήλατα, στρατιωτικές μοτοσικλέτες, πολιτικές μοτοσικλέτες από τη δεκαετία του ’30 έως τη δεκαετία του ’60 ενώ παράλληλα φιλοξενήθηκαν και μοντέλα νεώτερων χρόνων . Και οι 2 εκθέσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και αγαπήθηκαν από τον κόσμο της Πάτρας, καθώς σε πάρα πολλούς, ξύπνησαν μνήμες παλαιότερων εποχών.

Το καλοκαίρι του 2005 στο χώρο του Infocenter στο λιμάνι της Πάτρας και υπό την αιγίδα της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαΐας (ΕΤΑΑ) πραγματοποιήθηκε η τρίτη έκθεση Κλασικής Μοτοσικλέτας.

Το Μάιο του 2006 και με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στο χώρο «Έσπερος» η τέταρτη Έκθεση κλασικών μοντέλων μοτοσικλέτας.

Η Λέσχη έχει συμμετάσχει για 11 συναπτά έτη με αρκετές διακρίσεις,  στους μοναδικούς αγώνες Κλασικής Μοτοσικλέτας (Classic Trophy) όπου τους διοργανώνει η Λέσχη  Κλασικής Μοτοσικλέτας Αθήνας .

Απο το 1993 , η Λέσχη διοργανώνει κάθε χρόνο μία μοτοσικλετιστική συγκέντρωση, γνωστή με το όνομα Beering. Η εκδήλωση αυτή  πλαισιώνεται από διάφορα μουσικά σχήματα  και περιλαμβάνει εκδηλώσεις , όπως ομαδικά μοτοσικλετιστικά παιχνίδια . Σκοπός της εκδήλωσης αυτής , είναι η γνωριμία διαφόρων λεσχών ή και μεμονωμένων μοτοσικλετιστών ,ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων γύρω από την παλαιά και τη σύγχρονη μοτοσικλέτα, καθώς και για τα προβλήματα που ταλανίζουν το μοτοσικλετιστή σε όλη την Ελλάδα.

Κατά καιρούς η Λέσχη έχει συνεισφέρει οικονομικά και έχει βοηθήσει φίλους που υπήρξαν θύματα τροχαίου με τη μηχανή τους.

Κάθε δεύτερη εβδομάδα διοργανώνονται ημερήσιες τοπικές εκδρομές με σκοπό τη διασκέδαση των μελών και τη γνωριμία με τη φύση και τις ομορφιές του τόπου μας.

 

Η Λέσχη στεγάζεται στην οδό Σαχτουρη 56 και λειτουργεί Τρίτη-Παρασκευή και Κυριακή από τις 9μ.μ.

Πρόθεση μας είναι να ξυπνήσουν μνήμες και εικόνες από το παρελθόν έστω και με λίγες σταγόνες λαδιού στους δρόμους της πόλης μας.

 

 

Τηλ επικοινωνίας :6977659398 Κος Dino – 6944240085 Κος Λεωνιδας

 

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΠΑΤΡΑΣ «ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π.»

Σαχτουρη 56 – Τηλ.: 2610221060 - www.leklamp.webs.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις