Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Αδύνατη αυτή την ώρα η ανανέωση του χρόνου ομιλίας, σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας

Πάτρα:Αδύνατη αυτή την ώρα η ανανέωση το...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η αιτιολόγηση είναι πως δεν είναι εφικτό προσωρινά, από τα κεντρικά

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε συνδρομητές της WIND που κάνουν χρήση καρτοκινητής, το γεγονός οτι δεν μπορούν να ανανεώσουν τον χρόνο ομιλίας τους στα καταστήματα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Πάτρα. Η αιτιολόγηση που δίνεται είναι πως δεν είναι εφικτό προσωρινά, από τα κεντρικά!

Ακόμη δεν μπορούμε να πουμε με σιγουριά αν αυτό είναι ένα πρόβλημα λογισμικού και επίσης αν είναι τοπικό (στην Πάτρα) ωστόσο οι υπάλληλοι των καταστημάτων ενημέρωναν σήμερα (Τρίτη 14 Ιουνίου στις 10.00) το πρωί πως δεν μπορούν να ανανεώσουν τον χρόνο στα καρτοκινητά πελατών της εταιρείας.

Επισκεφθήκαμε ένα κατάστημα στην Πάτρα και οι υπάλληλοι μας επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Το οποίο ωστόσο αφορά μόνο στα καταστήματα WIND και παρουσιάστηκε κατα το άνοιγμα, σήμερα το πρωί και από τις 09.00, στο online σύστημα.

Όπως μας εξήγησαν υπάλληλοι καταστήματος στην Πατρα, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν προσωρινά και εφοσον επείγει η ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους, να το κάνουν μέσω προπληρωμένων καρτών π.χ. στα περίπτερα, τα οποία εκτός των άλλων διαθέσιμων σημείων, έχουν απόθεμα προπληρωμένων καρτών. Το πρόβλημα στο online σύστημα αναμένεται να αποκατασταθεί από λεπτό σε λεπτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις