Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρόωρο... συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής για την 17χρονη Νίκη : "Τα λόγια μοιάζουν φτωχά"...

Πρόωρο... συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρ...

Η 17χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης τους.

Ο κ. Βούτσης δηλώνει τη βούλησή του να εξετάσει, σε συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο, τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης αναφέρει:

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.»

*Ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί οτι η 17χρονη Νίκη παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

«Το παιδί ψυχορραγούσε…Μας έφυγε μέσα από τα χέρια…»: Η συγκλονιστική περιγραφή του Νίκου Νικολόπουλου για τη Νίκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις