Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Αχαϊα κατάγεται ο ένας εκ των τριών δραστών της δολοφονικής επίθεσης κατά του Πάνου Καλλίτση- Μπαινόβγαινε στις φυλακές

Από την Αχαϊα κατάγεται ο ένας εκ των τρ...

Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες είναι και ένα αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Τρία άτομα συνελήφθησαν για την δολοφονική επίθεση κατά του Πάνου Καλλίτση, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.   Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες είναι και ένα αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και οι τρεις ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Ο άλλος δράστης είναι ένας άνδρας αραβικής καταγωγής και ο τρίτος, ένας κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος εκείνες τις ημέρες ήταν έξω με άδεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ποινικός που συμμετείχε μαζί με τον αστυνομικό και τον Ιρακινό στην επίθεση κατά του κομμωτή κατάγεται από την Αχαΐα, είναι παλιός γνώριμος των αρχών, βρισκόταν στη φυλακή, πήρε άδεια - συμμετείχε στο αιματηρό χτύπημα - και επέστρεψε στις φυλακές.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις τόσο του αστυνομικού όσο και του Ιρακινού, ήταν ο Αχαιός που μπαινόβγαινε στις φυλακές ο οποίος τράβηξε την σκανδάλη και πυροβόλησε τον κομμωτή.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη των τριών ανδρών έγινε κατόπιν πληροφορίες που δόθηκε στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.  Ο κομμωτής και μακιγιέρ Πάνος Καλλίτσης είχε δεχθεί επίθεση στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου στο γκαράζ του σπιτιού του στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.  Δύο άνδρες που του είχαν στήσει καρτέρι, τον πυροβόλησαν στον θώρακα και στα πόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.  Άμεσα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθούν οι σφαίρες από τον θώρακα και το πόδι όπου και χτυπήθηκε.  Η σύζυγός του, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ήταν η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση της εξιχνίασης του εγκλήματος η Έλενα Χριστοπούλου, η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, είπε στο protothema.gr «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Η αστυνομία δούλεψε πάρα πολύ για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Από την άλλη είναι σοκαριστικό ότι ο ένας είναι αστυνομικός και προσβάλλει την Ελληνική Αστυνομία. Νομίζω ότι τώρα όλοι θα βάλουν τελεία σε όλα εκείνα τα σενάρια για συμβόλαια και χρηματοκιβώτια που ακούγαμε τόσο καιρό. Όλες αυτές τις ανοησίες που μας ταλαιπωρούσαν. Αισθανόμαστε δικαίωση και είμασταν σίγουροι ότι θα βρεθούν οι δράστες»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις