Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παναγιώτης Βουλουξής: Από τις πισίνες και τα ρεκόρ, πρωτοπόρος στο personal training στην Πάτρα

Παναγιώτης Βουλουξής: Από τις πισίνες κα...
Μάτσας Ηλίας

Εν όψει καλοκαιριού η ...μανία του group personal

Έρχεται το καλοκαίρι και ο κόσμος τρέχει στα γυμναστήρια για να βγει στις παραλίες. Η μόδα των τελευταίων ετών λέγεται personal training.

Αλλά αυτό που ευδοκιμεί περισσότερο στα χρόνια της κρίσης είναι το group personal, καθώς βολεύει από οικονομικής και πρακτικής απόψεως.

Πρωτοπόρος στην Πάτρα ήταν ο Παναγιώτης Βουλουξής. Ένας προπονητής με σπουδαία αθλητική διαδρομή-κυρίως στην πισίνα-και συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Ο Πάνος, για τους φίλους του , Βουλουξής μπήκε στην πισίνα από πολύ μικρός. Από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Μέχρι τα δώδεκα του είχε κατακτήσει 140(!) μετάλλια με το σκουφάκι του ΝΟΠ στο ύπτιο.

Από εκείνη την ηλικία και λόγο της ταχύτητάς του, ασχολήθηκε με το πόλο, όπου προάχθηκε στην ιστορική ομάδα του ΝΟΠ. Συνυπήρξε με πολλούς μεγάλους παίχτες που ανέδειξε η Πατρινή υδατοσφαίριση και ήταν αρχηγός σε όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα της ομάδας. Με το σκουφάκι του ΝΟΠ κατέκτησε την δεύτερη θέση το 1996 και την τέταρτη θέση το 1997 στα εφηβικά πανελλήνια πρωταθλήματα.

Με την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ συμμετείχε και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την σεζόν 2005-06. Έχει αγωνισθεί επίσης στην Θρίαμβο για μια χρονιά, όπως και στον Νηρέα, όπου υπήρξε και διοικητικό μέλος από το 2013 έως το 2015.

 

Η σχέση του Τάκη Βουλουξή με τον Αθλητισμό δεν σταματάει εδώ καθώς από το 2000 «τρέχουν» οικογενειακώς διοικητικά και αγωνιστικά την ομάδα μπάσκετ των Πετεινών.

Αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του ρόστερ τα περισσότερα χρόνια. Η ομάδα των Πετεινών διαγράφει μια αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ και φέτος διεκδικεί την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο της για την Β' ΕΣΚΑΗ.

Ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και έχει πάρει την ειδικότητα του προπονητή υδατοσφαίρισης. Η αγάπη του όπως για τον αθλητισμό, την γυμναστική και το σώμα των οδήγησε στο να παρακολουθήσει και να πάρει το Μεταπτυχιακό δίπλωμα τους Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης πάνω στην «Επίδραση της δόνησης και του pilates στην γυμναστική, όπως και να συμμετάσχει στο Studio One Fitness Aeobic.

 

Από το 2012 ο Παναγιώτης μετέφερε όλη του την αγάπη και την εμπειρία σε έναν χώρο εκγύμνασης και ευεξίας. Πρωτοπορώντας στην Πάτρα, άνοιξε το πρώτο γυμναστήριο group personal training. Η ιδέα του είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο που ακολούθησε το εγχείρημα του, βλέποντας μεγάλες διαφορές στο σώμα του και στην ποιότητα ζωής του.

Ο Παναγιώτης Βουλουξής δεν σταμάτησε ποτέ όμως να εξελίσσεται ανανεώνοντας τον χώρο του και προσφέροντας ακόμα περισσότερους τρόπους εκγύμνασης και δουλειάς του σώματος. Από τις αρχές του έτους μετακόμισε σε έναν καινούργιο χώρο, μεγαλύτερο στην Ερμου 23 όπου και προσφέρει ακόμα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight