Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άνω κάτω στη ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Γραμματέας Παπαμιμίκος- Βολές κατά Μητσοτάκη- "Δεν με ήθελαν στο Συνέδριο"- Διεγράφη ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Άνω κάτω στη ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Γραμματέα...

Μετά το φιάσκο των εκλογών της ΟΝΝΕΔ

21:33 Διεγράφη πριν λίγο ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης μετά από σχετική απόφαση του Πειθαρχικού της Νέας Δημοκρατίας.

 

21:18 Ο κ. Παπαμιμίκος, σύμφωνα με πληροφορίες πυο μεταδίδει το in.gr παραιτήθηκε τόσο από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής όσο και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος δήλωσε πως για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει ευθύνες που του αποδίδονται και δεν του αναλογούν και ζήτησε να σταματήσει το κυνήγι ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα, όπως είπε.

Κάποιοι -πρόσθεσε- από το πρωί έψαχναν τρόπο να τον διαγράψουν χωρίς όμως να βρουν κάτι για αυτό και αποφάσισε να διευκολύνει την κατάσταση παραιτούμενος.

Ο κ. Παπαμιμίκος άφησε αιχμές πως κάποιοι δεν ήθελαν την παρουσία του στο συνέδριο, όπου και θα κατέθετε πρόταση για τη θεσμοθέτηση τάσεων.

Παράλληλα, τόνισε πως διαφωνεί με τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ, λέγοντας πως κάποιοι θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αρχήστων τους αγώνες της νεολαίας εδώ και 40 χρόνια.

 

20:25 Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά το MEGA στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος προτίθεται να παραιτηθεί μετά το φιάσκο των «εκλογών» της ΟΝΝΕΔ.

Είχε προηγηθεί η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμμετάσχουν αντιπρόσωποι από το συνέδριο της νεολαίας στο 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Θρασύβουλος Μαυρομμάτης: Νόθο το αποτέλεσμα των εκλογών- Να επαναληφθούν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις