Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια το Σάββατο το μεσημέρι του νέου βιβλιοπωλείου "Το Δόντι" του Ανδρέα Τσιλίρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια το Σάββατο το...

Το παρών στο όμορφο event έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτιστικού και πολιτικού κόσμου

Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Απριλίου 2016 το μεσημέρι, στα εγκαίνια του νέου θεματικού βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» που διευθύνει ο Ανδρέας Τσιλίρας.

Το καλαίσθητο βιβλιοπωλείο στεγάζεται εδώ και λίγο καιρό στην οδό Φιλοποίμενος 36-42, στην Πάτρα με την είσοδο του να βρίσκεται επί της στοάς του Μεγάρου Πραπόπουλου. Στο χώρο θα βρει κάποιος βιβλία, λευκώματα (πολλά από τα οποία αφορούν στην Πάτρα), βιβλία των εκδόσεων «Το Δόντι» που ξεκίνησε την παραγωγή και κυκλοφορία βιβλίων πριν περίπου 12 χρόνια, το 2004 αλλά και παιδικά παιχνίδια, φιγούερς καραγκιόζη, κ.α. Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν όπως προείπαμε, εκπρόσωποι του πολιτιστικού και πολιτικού κόσμου της περιοχής και πολλοί λάτρεις του καλού βιβλίου.

Ανάμεσα τους ο Νίκος Τζανάκος, ο Στάθης Χρυσικόπουλος, ο Βασίλης Λαδάς, ο Χρήστος Μούλιας, ο Ξενοφών Παπαευθυμίου, ο Δημήτρης Σαρδελιάνος, ο Γιώργος Σιγαλός, ο Χαράλαμπος Στανίτσας, ο Παναγιώτης Βαφέας, ο Βασίλης Λοτσάρης, ο Σταύρος Σολωμός, ο Άρης Δρουκόπουλος, ο Δημήτρης Αβραμίδης, η Άντα Παναγοπούλου, ο τέως βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, η Αλεξάνδρα Φραίμη, ο Κώστας Παναγιωτακόπουλος, κ.α.

Το παρών έδωσε και η σύζυγος του Ανδρέα Τσιλίρα, Εριφύλλη Παρπαρούση, ο πατέρας του και άλλα μέλη της οικογένειας του. Ο Ανδρέας Τσιλίρας αξίζει να θυμίσουμε, πως διευθύνει και το εβδομαδιαίο free press έντυπο «Τέταρτο» που έχει αγαπηθεί από τους Πατρινούς και μπορεί να το βρει κανείς παντού και να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στην πόλη της Πάτρας.

Το μεσημεριανό αυτό opening του νέου βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» συνόδευσαν μελωδικά οι Κώστας Τσαρούχης – κοντραμπάσο και ο Κώστας Νικολόπουλος – ακορντεόν.

Οι φωτό είναι από το flashstarsskaipatras.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight