Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

PATRAS IQ: Η Πάτρα κέρδισε το στοίχημα- Αναδεικνύεται σε κέντρο έρευνας της καινοτομίας

PATRAS IQ:  Η Πάτρα κέρδισε το στοίχημα-...

Χιλιάδες επισκέπτες στην Έκθεση

Επί ένα τριήμερο (Παρασκευή έως  Κυριακή) η καρδιά της καινοτομίας χτυπούσε στην Πάτρα, στην έκθεση Patras IQ. Η Αχαϊκή πρωτεύουσα  κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα και το οφείλει στο Πανεπιστήμιό της, αλλά και στη στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο, ΕΑΠ, ΤΕΙ) και την Κυβέρνηση (Υπουργεία Παιδείας και Οικονομίας).

Χιλιάδες ήσαν οι επισκέπτες της  Έκθεσης, που από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν στο Κλειστό «Ολυμπιονίκης  Δημήτριος Τόφαλος» προκειμένου να δουν από κοντά τις έρευνες των επιστημόνων αλλά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν κατά την διάρκεια του τριημέρου. Την Έκθεση που εγκαινίασε η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, επισκέφτηκαν και άνθρωποι της αγοράς προκειμένου να γνωρίσουν τις καινοτόμες ιδέες που «γεννιούνται» μέσα σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Ερευνητικές ομάδες παρουσίασαν στον παραγωγικό τομέα και σε επενδυτές, ώριμα αποτελέσματα έρευνας που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιηθούν επενδυτικά.

Η συνεργασία της κυβέρνησης με τους τοπικούς φορείς, οδήγησε σε μια εξαιρετικά επιτυχή διοργάνωση, ανεβάζοντας το δείκτη της αισοδοξίας για μετεξέλιξη της PATRAS IQ  σε ένα διεθνές βήμα ανάδειξης της καινοτομίας.

Το thebest.gr ήταν παρών στον «Τόφαλο» και τις τρεις ημέρες της Έκθεσης, καλύπτοντας όλα όσα συνέβαιναν (διαβάστε εδώ, όλες τις ειδήσεις σχετικά με την Patrαs IQ).

PATRAS IQ: Επισκεφθήκαμε τα περίπτερα της έκθεσης- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σία Αναγνωστοπούλου: Η Πάτρα επίκεντρο της καινοτομίας- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από την PATRAS IQ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις