Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίγιο: Η Έλενα Κουντουρά εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Τρυπητής

Αίγιο: Η Έλενα Κουντουρά εκπρόσωπος της ...

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 5 Μαϊου

Η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά αναμένεται να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας Παναγίας Τρυπητής, την Παρασκευή 6 Μαΐου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr

 

 

Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, το πρόγραμμα της θρησκευτικής εορτής έχει ως εξής:

Την παραμονή Πέμπτη 5η Μαΐου, ώρα 7.00' μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου, συμπαραστατουμένου και υπό άλλων Αρχιερέων. Θα επακολουθήσει Αγρυπνία, η οποία θα αρχίση την 11η βραδυνή της Πέμπτης 5ης Μαΐου και θα τελειώσει την 2.30' πρωϊνή της Παρασκευής.

Την κυριώνυμο ημέρα, Παρασκευή 6η Μαΐου και ώρα 8.00' πρωϊνή θα τελεσθή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία θα χοροστατήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ και ο οικείος Μητροπολίτης κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ. Την 10.45' π.μ. της ιδίας ημέρας, θα ξεκινήσει από το Ιερό Προσκύνημα η λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνος της Θεοτόκου στην καθιερωμένη διαδρομή μέχρι την πλατεία Αγίας Λαύρας. Τιμές θα αποδώσουν Τμήμα Στρατού και των τριών όπλων, καθώς και της ΕΛ.ΑΣ.. Την πομπή θα πλαισιώσουν Φιλαρμονικές.

filodimos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις