Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανησυχία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο για τους 170 συμβασιούχους εργαζόμενους -Καθησυχαστικός ο κ. Καρδάσης - Εντός του Απριλίου η λύση

Ανησυχία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το...

Η σχετική διάταξη που εντάχθηκε στο Νομοσχέδιο περί έρευνας, έχει ήδη πάρει το δρόμο για τη Βουλή

Εντός του τρέχοντος μηνός Απριλίου αναμένεται να ρυθμιστεί το θέμα με τους υπαλλήλους του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) που η σύμβαση εργασίας τους έληξε στις 31-12-2015.

Πρόκειται για περίπου 170 εργαζομένους κι όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Βασίλης Καρδάσης, Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με την σχετική διάταξη που εντάχθηκε στο Νομοσχέδιο περί έρευνας που ήδη κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων, η σύμβαση εργασίας των ανωτέρω εργαζομένων ανανεώνεται έως τις 31/12/2016.  Ο κ. Καρδάσης προσθέτει ότι έχει κατατεθεί και οργανόγραμμα υπηρεσιών και όλα αυτά αναμένεται να λάβουν την σχετική έγκριση της Διοικούσας επιτροπής και του αρμοδίου Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σε ερώτημα του thebest.gr πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή μιας και στο σάιτ έφτασαν παράπονα και ανώνυμη καταγγελία πως οι υπάλληλοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου είναι απλήρωτοι από τον Ιανουάριο και ανησυχούν, ο Πρόεδρος του ΕΑΠ κ. Καρδάσης υπογράμμισε μετά βεβαιότητας πως εντός του Απριλίου θα έχει λυθεί το πρόβλημα, πως ο ίδιος τρέχει όσο μπορεί πιο γρήγορα τις διαδικασίες και πως το πολύ θετικό είναι πως η σχετική διάταξη έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση από την Βουλή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις