Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάννα Βαλσαμάκη: Η Πατρινή Makeup Artist που τα βίντεο της γίνονται viral μιλάει στο thebest.gr

Ηλιάννα Βαλσαμάκη: Η Πατρινή  Makeup Art...
Μάτσας Ηλίας

Το νέο της βίντεο συγκέντρωσε μέσα σε μια μέρα 115.000 προβολές, 1.500 κοινοποιήσεις και χιλιάδες likes

Την Τρίτη 22 Μαρτίου η  Πατρινή  Makeup Artist  Ηλιάννα Βαλσαμάκη ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook  ένα βίντεο στο οποίο μέσα από την τέχνη του face και body painting πέρασε το δικό της μήνυμα.

Χρησιμοποιώντας  τα πινέλα και την φαντασία της και  εμπνευσμένη από την επικαιρότητα αλλά και την κατάσταση της  χώρας όπως είπε η ίδια δημιούργησε στο σώμα της την ελληνική σημαία. Το βίντεο συγκέντρωσε μέσα σε μια μέρα 115.000 προβολές, 1.500 κοινοποιήσεις και χιλιάδες likes.

Η ίδια έγραψε: «Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για τον κόσμο ! Πρέπει να καταλάβουμε πως οι σημερινοί νέοι, η δική μου γενιά, έχουν μέσα τους δυνάμεις που καθορίζουν την ύπαρξη τους. Η Ελλάδα μας βοηθά να γίνουμε άνθρωποι! H τέχνη είναι γέννημα και ένδειξη του πολιτισμού !

Ο πολιτισμός είναι γέννημα της Ελλάδας ! Το σώμα μου αντικατοπτρίζει την επικαιρότητα ! Μια διαλυμένη χώρα που παρ’ολες τις δυσκολίες μέσα μας έχουμε ελληνική περηφάνεια και ψυχή...και δίνει ελπίδα για κάτι καλύτερο..!

Proud to be Greek !!!»

Το βίντεο ευαισθητοποίησε τον κόσμο και σχολιάστηκε θετικά από όλη την Ελλάδα μιας και αύριο έχουμε την εθνική μας  εορτή της 25ης Μαρτίου.

Η ταλαντούχα 20χρονη Ηλιάννα μίλησε στο thebest για την τέχνη της και την μεγάλη απήχηση που έχει.

«Από μικρή ηλικία είχα μια τάση στη ζωγραφική και τον κινηματογράφο. Στην εφηβεία μου ανακάλυψα στο Internet από καλλιτέχνες του εξωτερικού αυτή την μορφή τέχνης που είναι μια πιο καλλιτεχνική εκδοχή του μακιγιάζ, το  face και body painting.

Από περιέργεια εξελίχθηκε σε ενδιαφέρον και από ενδιαφέρον σε αγάπη για αυτή τη δουλειά. Έτσι αποφάσισα να σπουδάσω και να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Έχω φτιάξει μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια μακιγιάζ με διάφορες θεματολογίες όπως ήρωες κόμικς, καρτούν, τρομαχτικά  μακιγιάζ, θεατρικά και ότι μπορείς να φανταστείς.»

«Η ακρόπολη και  το τελευταίο με την ελληνική σημαία ήταν  εμπνευσμένα από την επικαιρότητα της χώρας μου.

Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και νομίζω ήταν κάτι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα μακιγιάζ που έχω φτιάξει γιατί ήταν καθαρά δικές μου ιδέες και όχι αντιγραφή. Ίσως για αυτόν τον λόγο και αυτά τα δυο ευαισθητοποίησαν τον κόσμο και κινητοποιήθηκαν πιο πολύ.

Μέσα από την τελευταία μου δημιουργία ήθελα να περάσω ένα μήνυμα ελπίδας σε νέους ανθρώπους, να μην παρατάνε τα όνειρά τους και τους στόχους του και να μην ζουν με απωθημένα.

Η Ελλάδα παράγει τα μεγαλύτερα μυαλά και σίγουρα κάποιοι θα μείνουμε εδώ για να γίνουμε η αντάξια συνέχειά της».

«Η  Πάτρα ήταν και είναι το ξεκίνημά μου. Υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει τρομερή υποστήριξη από τους  ανθρώπους.

Ξεκίνησα δουλεύοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα σε  τοπικό επίπεδο και  μέσα από ευκαιρίες, σωστό τάιμινγκ αλλά και πολύ κυνήγι κατάφερα να  κάνω και κάποιες  πιο «μεγάλες» δουλειές στην Αθήνα.

Αυτή την στιγμή η έδρα μου είναι η Πάτρα, το σπίτι μου. Αν και συνεχώς λείπω σε επαγγελματικά ταξίδια, οπότε την βλέπω σπάνια..!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight