Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πάγωσε" η Πάτρα από την τραγωδία στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών, με θύμα ένα 8χρονο αγοράκι- "Τον τάισα και πήγε στο άλλο δωμάτιο. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε" λέει η γιαγιά του" -ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

"Πάγωσε" η Πάτρα από την τραγω...

Είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο σπίτι του παππού και γιαγιάς για το Σαββατοκύριακο

Νεώτερη ενημέρωση:

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμη και αυτή την ώρα τα αίτια πρόκλησης της φωτιάςς που στοίχισε την ζωή σε ένα 8χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες, ενώ πολλά είναι τα ερωτηματικά που παραμένουν. Με πρώτο, το γιατί το παιδί δεν κατάφερε να αντιδράσει και να βγει από το χώρο που βρισκόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τον άτυχο 8χρονο μέσα από τις φλόγες και τους καπνούς

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να "ρίξει" φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 8χρονου ο οποίος να αναφέρουμε πως ήταν κωφάλαλος. Κάτι στο οποίο αποδίδεται σε πρώτη φάση η αδυναμία να καλέσει σε βοήθεια. Όταν το μεσημέρι του Σαββάτου, είδε τους πυκνούς καπνούς στο σπίτι των παππούδων του στις εργατικές κατοικίες Ιτεών στην Πάτρα..

Νεώτερη ενημέρωση: Η μητέρα του άτυχου παιδιού εργάζεται στη Ζάκυνθο και ο πατέρας στην Αθήνα. Τους αναζητούν για να τους ενημερώσουν για την τραγωδία. Ράκος η γιαγιά του παιδιού, έπεσε λιπόθυμη πριν απο λίγο. Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή. Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς" είπε.

Νεώτερη ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στο σπίτι βρίσκονταν ο παππούς, η γιαγιά, ο 8χρονος αλλά και η αδελφή του, η οποία είναι καλά στην υγεια της. Ο 8χρονος ήταν στο δωμάτιο του υπολογιστή μόνος του.

Οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο. Όταν το σπίτι γέμισε  καπνούς, ο παππούς μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε λιπόθυμος με σοβαρά εγκαύματα.

Σοκαρισμένη η γιαγιά του παιδιού δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

Εκτιμάται ότι η φωτιά προκλήθηκε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί. Αυτή την ώτα έχει φτάσει ασθενοφόρο να παραλάβει τη σωρό του άτυχου 8χρονου. Συγκλονισμένη η γειτονιά, έχει συγκεντρωθεί για να συμπαρασταθεί. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε.

 

Πρώτη ενημέρωση: Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημερι στις Εργατικές Κατοικίες Ιτεών στην Πάτρα. Ένα παιδί 8 ετών με ειδικές ανάγκες, ανασύρθηκε απανθρακωμένο από άνδρες της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δεν κατάφεραν  να το  σώσουν παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, όπου διέμεναν οι παππούδες του.

Ο  8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο. Όταν ξέσπασε η φωτιά ο μικρός  κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να σωθεί από τις φλόγες αλλά δεν ήταν τυχερός. Οι πυροσβέστες βρήκαν το κορμάκι του απανθρακωμένο.

Με σοβαρά εγκαύματα  μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ  ο 58χρονος παππούς καθώς και ένας αστυνομικός με  αναπνευστικά προβλήματα. Μέχρι στγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία πρόκλησης της φωτιάς.

 

Συναγερμός! Φωτιά σε διαμέρισμα συγκροτήματος κατοικιών στις εργατικές κατοικίες Ιτεών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις