Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τον άτυχο 8χρονο μέσα από τις φλόγες και τους καπνούς

Πάτρα: Ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας ρίσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα

Είναι ένας βραβευμένος αστυνομικός για το ήθος και τη συνέπειά του. Χθες απέδειξε για άλλη μια φορά πως αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν είναι τυχαίοι. Με αυτοθυσία, ο πατρινός τροχονόμος Κωνσταντίνος Πατέντας (φωτο άρθρου), μπήκε μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας στις εργατικές κατοικίες Ιτεών και με μόνο του όπλο το θάρρος του και μια βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπό του προσπάθησε με μηδενική ορατότητα, να σώσει το 8χρονο ΑμεΑ που είχε εγκλωβιστεί στο δωμάτιό του.

Ο αστυνομικός που φέρεται να έφτασε πρώτος στο σημείο του συμβάντος, μπήκε στο διαμέρισμα έρποντας για να αποφύγει τους πυκνούς καπνούς και τις φλόγες, ώστε να φτάσει μέχρι την πόρτα του δωματίου που βρισκόταν το άτυχο παιδί.

Δυστυχώς όμως η αναπνοή του τον πρόδωσε. Ηταν τόσο πυκνοί οι καπνοί στο διαμέρισμα, αλλά ακόμη και η θερμοκρασία που θα έχανε και ο ίδιος τη ζωή του.

Μάλιστα ο ίδιος είχε αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο τροχονόμος Κώστας Πατέντας έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος τροχονόμος της χρονιάς πριν από μερικά χρόνια, ενώ μαζί με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Ανδρέα Κάππο έχουν επέμβει καίρια και άλλες φορές σε ανάλογα περιστατικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις