Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Βρέθηκαν τα δύο πτώματα μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μεσολόγγι: Βρέθηκαν τα δύο πτώματα μέσα ...

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

12.56 "Eντοπίστηκε πριν λίγη ώρα σε αυλάκι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας το αυτοκίνητο των δυο ημεδαπών ανδρών που είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Αιτωλικού. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οι σοροί δυο ανδρών που ανασύρθηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

12.47 Πριν από λίγα λεπτά άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν τα πτώματα των δυο νεαρών από το αυτοκίνητο.

«Δε μπορούσε να υπάρχει χειρότερη εξέλιξη δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύθηκαν... Κρίμα, έχασα τους φίλους μου. Εδώ στο χωριό επικρατεί θλίψη. Ηταν υπέροχα παιδιά, δεν είχαν ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα, κοιτούσαν μόνο τη δουλειά τους, είχαν όνειρα να φτιάξουν τη ζωή τους, να κάνουν οικογένεια... Τίποτα όμως δε θα συμβεί αφού χάθηκαν από τη ζωή. Η μάνα του Βασίλη είναι σε κατάσταση σοκ, έχασε τις αισθήσεις της όταν της είπαν τα δυσάρεστα νέα ήλπιζε σε ένα θαύμα μέχρι πριν λίγο αλλά δυστυχώς τα παιδιά είναι νεκρά», λέει ο στενός τους φίλος Αποστολης στο protothema.gr. «Πάει ο γιος μου ο ακριβός, το παιδί μου χάθηκε, δεν έχω πια ζωή»,ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της τραγικής μάνας του ενός εκ των δύο άτυχων αντρών.

12.25 Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επισήμως αν οι σωροί των δυο ατόμων που βρέθηκαν μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο ανήκουν στους αγνοούμενους.

12:21 Αναποδογυρισμένο σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου διεξαγόταν οι έρευνες βρέθηκε το όχημα των δύο αγνοούμενων νέων, στο Μεσολόγγι.

αναποδογυρισμένο μέσα σε αύλακα με νερό, στην Κατοχή Οινιάδων (σε απόσταση 100 μέτρων από το γήπεδο)

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν οι σοροί του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εαν στο σημείο έχουν εντοπιστεί και οι δύο άνδρες. Στο σημείο σπεύδουν οι συγγενείς.(Μεσολόγγι: Και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ IEFIMERIDA.GR

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ IEFIMERIDA.GR

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ IEFIMERIDA.GR

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, οι δύο αγνοούμενοι δεν πήγαν ποτέ για ποτό στο νυχτερινό μαγαζί, που από την πρώτη στιγμή πληροφορίες ήθελαν τους δυο Αιτωλοακαρνάνες να διαπληκτίστηκαν με παρέα Αλβανών για τα μάτια μιας Αλβανίδας.

Ο ιδιοκτήτης, μια Αλβανίδα αλλά και ένα ακόμα άτομο ανακρίθηκαν από την Αστυνομία, αλλά σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν τους δύο αγνοούμενους και ότι δεν πήγαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο μαγαζί.

Την ίδια στιγμή φαίνεται να «κλειδώνει» η διαδρομή που ακολούθησαν με το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα προς την περιοχή του Λεσινίου.

Για το λόγο αυτό η ακτίνα των ερευνών θα απλωθεί 4 με 5 χιλιόμετρα προς την περιοχή του Αστακού, ενώ στις έρευνες λαμβάνουν μέρος πάνω από 100 αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αιτωλίας, Ακαρνανίας και Αχαϊας.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με μεγάλη προσοχή, υπο τον συντονισμό πάντα του Υποστρατήγου Δυτικής Ελλάδας Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις