Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο αγνοουμένων – Ώρες αγωνίας για τους οικείους τους – Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εν...

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας

Ώρες αγωνίας συνεχίζουν τα βιώνουν οι οικογένειες  του Ιωάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη από την Αιτωλοακαρνανία, οι οποίοι δεν έχουν κανένα σημάδι ζωής από την πρωτοχρονιά. Οι έρευνες  των πυροσβεστών, των αστυνομικών και εθελοντών διασωστών, συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής   κυρίως στον Αχελώο ποταμό, σε παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού.

Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών.

Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να χρησιμοποιηθεί ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες, ωστόσο η έντονη βροχόπτωση δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ευελπιστούν ότι την Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλύτερος και θα επιτραπεί στο ελικόπτερο να πετάξει.

στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα από την αξιοποίηση των μαρτυριών, θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της διπλής εξαφάνισης.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι:Επεκτείνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Ενισχύσεις και από Αχαΐα - Εγκληματική ενέργεια φοβάται ξάδερφος αγνοούμενου -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Αιτωλοακαρνανία: Συνεχίζεται η αγωνία για τους δύο νέους εξαφανισθέντες – Οργώνουν την περιοχή οι Αρχές (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις