Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάρτε μια γεύση από τα πρόσωπα της χρονιάς με σκίτσα του Dranis – Κυκλοφόρησε το περιοδικό BEST-Ζητήστε το σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία

Πάρτε μια γεύση από τα πρόσωπα της χρονι...

BEST RETROSPECTIVE 2015 BY DRANIS

Το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του THE BEST MAGAZINE, κυκλοφόρησε και έχει περισσότερο τη λογική του λευκώματος και λιγότερο του περιοδικού. Είναι μια έκδοση αφιερωμένη σε πρόσωπα και γεγονότα της χρονιάς που πέρασε.

Πρόσωπα της Πάτρας που απασχόλησαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα την επικαιρότητα, είτε από τον χώρο της πολιτικής και της κοινωνίας, είτε της επιστήμης, του πολιτισμού, των επιχειρήσεων και του αθλητισμού. Πρόσωπα ιδωμένα μέσα από την ματιά του dranis, με εικαστική διάθεση.

Για τα γεγονότα της χρονιάς δεν περιοριστήκαμε μόνο στην Πάτρα. Η Ελλάδα, αλλά και το διεθνές σκηνικό δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από την πένα του dranis. Γεγονότα ιδωμένα με την ματιά της γελοιογραφίας, κάποιες φορές για να μπορούμε να αντέξουμε την σκληρότητα που περικλείουν.

Παράλληλα με την έκδοση τα σκίτσα θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα λειτουργήσει καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Πάρτε μια γεύση από τα σκίτσα του dranis.

Χορηγοί της έκδοσης είναι η εταιρία Dur και τα super market Κρόνος.

Θα το βρείτε στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight