Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πήγαμε στο Χάραμα και σας ξεναγούμε δυο μέρες πριν ανοίξει και πάλι

Πήγαμε στο Χάραμα και σας ξεναγούμε δυο ...

To thebest.gr σας δίνει την πρώτη «εικόνα» - Πρεμιέρα την Πέμπτη

Το «Χάραμα» με ιστορία 36 χρόνων στην ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας επιστρέφει και η αυλαία ξανανοίγει, στον χώρο του πρώην Metropolis, στην οδό Τσαμαδού 19, το οποίο στα 20 χρόνια της λειτουργίας του, άφησε επίσης το στίγμα του στα μουσικά πράγματα της πόλης. 

Οι παλιοί πέτρινοι τοίχοι του κτηρίου έχουν αναδειχθεί με ειδική επεξεργασία αμμοβολής και σε συνδυασμό με το ξύλο που κυριαρχεί δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Ο χώρος είναι σαφώς πιο μικρός από το παλιότερο Χάραμα, δημιουρώντας περισσότερο παρεΐστικο ύφος.  Το σκηνικό αποκτά άλλη «διάσταση» με τα  εικαστικά έργα που έχουν φιλοτεχνήσει γνωστοί καλλιτέχνες της Πάτρας και τα οποία κοσμούν τους τοίχους και στις δύο πλευρές περιμετρικά της σκηνής σε εσοχές. Πρόκειται για έργα ζωγραφικής και γλυπτά αναγνωρισμένων εικαστικών δημιουργών της πόλης.

Εξάλλου ο Στέφανος Οικονόμου φροντίζει πάντα τη αισθητική και τον ήχο σε όλη την μακρόχρονη μέχρι σήμερα πορεία του.

Το Χάραμα είναι έτοιμο να προσφέρει ξανά ποιοτική διασκέδαση αυτό τον χειμώνα και να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες ημέρες.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, η Χρυσούλα Στεφανάκη, ο Σπύρος Πανταζόπουλος και η Μυρτώ Καμβυσίδη θα «κρατήσουν» ένα πρόγραμμα γεμάτο με καλά ελληνικά τραγούδια, παλιότερα και πιο σύγχρονα, με την αισθητική του χώρου και του μουσικού προγράμματος να βρίσκονται σε αρμονία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight