Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιάννης Μάκκας στο thebest.gr: Να αλλάξει η ΚΕΦΕ και να αναλάβει άλλη εταιρεία - Η εκλογή αρχηγού της ΝΔ πρέπει να γίνει άμεσα

Γιάννης Μάκκας στο thebest.gr: Να αλλάξε...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ τοποθετείται για την αναβολή της εκλογής αρχηγού και τα παρελκόμενά της

Την ανάγκη να αλλάξει μέλη η ΚΕΦΕ της ΝΔ καθώς  υπάρχουν ευθύνες, επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr, o Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ Γιάννης Μάκκας. Όπως είπε κρίνει απαραίτητη την αντικατάσταση των μελών της ΚΕΦΕ με έμπειρα, ικανά αλλά και ανεξάρτητα στελέχη, καθώς, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή, συμμετέχουν στην επιτροπή στελέχη που πρόσκεινται σε υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ.

Την ίδια ώρα καλεί τους υποψηφίους Προέδρους του κόμματος να τα βρουν και να συμφωνήσουν σε μια σύντομη και άμεση διαδικασία. "Η εκλογή πρέπει να γίνει πριν τις γιορτές", εκτιμά ο κ. Μάκκας.

Επιπλέον επισημαίνει ότι το έργο της διεξαγωγής των εκλογών θα πρέπει να αναλάβει μία εταιρεία που να έχει αντίστοιχη εμπειρία. "Από το Σάββατο βλέπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Επικοινωνούσα συνεχώς με την εταιρεία. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι περισσότεροι από τους 250 εθελοντές, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ήταν από νωρίς το πρωί στις θέσεις τους.  Στην Αχαΐα στήθηκαν 28 κάλπες".

Δίνει δε τη διάσταση της αναγκαιότητας ύπαρξης ενός σχεδίου Β στην περίπτωση που το όποιο σύστημα δεν λειτουργήσει. "Εμείς ως ΝΟΔΕ Αχαΐας θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους που ταλαιπωρήθηκα. Υπήρχαν μάλιστα ουρές από το πρωί σε κάποια εκλογικά κέντρα, αλλά και να πούμε ένα ευχαριστώ στους εθελοντές. Είμαστε υπερήφανοι που κινητοποιήσαμε τόσο κόσμο και θα είχαμε συμμετοχή. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία, ας κάνει το ίδιο και η Αθήνα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις